Dit is hoe je weet of je jouw ride or die vriendin hebt gevonden

Vrije tijd door Maya Luz

Goede vriendschappen zijn bijzonder. Een echte goede vriendin vind je niet zomaar en dus horen we deze vriendschappen te koesteren. Maar hoe weet je nou echt zeker of je een ride or die bestie hebt gevonden? Dit zijn de signalen.

Lees ook: Dit zijn de dingen die je nooit moet zeggen tegen een vriendin die net een break-up heeft gehad

Ze hebben jou gezien tijdens hoogte-en dieptepunten in je leven

Het leven kent verschillende pieken en dalen. En een echte ride or die vriendin heeft je meegemaakt in beide situaties. Ze hebben je zien janken om een pijnlijke break-up maar je ook dolgelukkig gezien omdat je bijvoorbeeld een nieuwe baan hebt gekregen. Ze waren er voor je tijdens al deze belangrijke momenten. Dat is waar een vriendschap voor staat!

Ze letten echt op

Als je vriendinnen bent, vertel je elkaar een hoop. Je vertelt elkaar over wat je doet in het dagelijks leven, maar ook alle thee over je dating leven en je familie. Een echte ride or die let ook daadwerkelijk op tijdens dit soort gesprekken. Ze luisteren echt en vinden wat je vertelt oprecht leuk en interessant. Daarnaast onthouden ze ook wat je ze vertelt. Ze weten bijvoorbeeld altijd precies wat je wil hebben voor je verjaardag, omdat je het ooit wel een keer hebt gezegd. En dat onthouden ze.

Jullie kunnen elkaars gedachten zo goed als lezen

Soms is een simpele blik genoeg om te weten wat je bestie denkt. In jullie vriendschap zijn er geen woorden nodig om te weten wat er gaande is. Jullie voelen elkaars emoties perfect aan. Het is bijna alsof jullie hersenen met elkaar verbonden zijn.

Ze respecteren je meningen en keuzes

Binnen een vriendschap zullen er altijd dingen zijn waar jullie meningen niet overeenkomen. Dit is heel normaal. Wat een vriendschap echt goed maakt is wanneer jullie deze verschillen respecteren. Ditzelfde geldt voor keuzes die jullie maken. Denk aan kleine beslissingen maar ook de grote. Wat je bestie er ook van vindt, een ride or die vriendin staat altijd achter je.

Jullie vriendschap is voor hen prioriteit

Een goede vriendschap hoort wederzijds te zijn. Wanneer je een echte ride or die hebt gevonden, steken jullie allebei energie in de vriendschap. De vriendschap is net zo belangrijk voor hen als voor jou en dat houdt de vriendschap in leven. En als de een iets minder aanwezig is, is dit altijd duidelijk gecommuniceerd.

Ze vertellen altijd de waarheid

Liegen tegen je bestie? Dat doe je gewoon niet. Jullie kunnen altijd eerlijk tegen elkaar zijn. Want jullie weten van elkaar dat jullie elkaar vertrouwen. Je hebt dus ook nooit de behoefte om te liegen, en je bestie ook niet.