⁠⁠Dingen die je kunt doen op een vrije dag

Vrije tijd door Juliët

Heb je een keer een vrije dag, weet je niet wat je moet doen. Je gaat maar 'gewoon' Netflixen. Je inspiratie is een beetje verdwenen. Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen. Wij hebben de leukste ideetjes voor je op een rijtje gezet, zodat jij jet nooit meer hoeft te vervelen.

Deze dingen kun je doen op een vrije dag

1. Een vakantie uitzoeken. Check je agenda wanneer je een periode langer vrij bent. Naar welke zomerbestemming ga jij dit jaar en vooral met wie?

2. Je kledingkast opruimen. Je kast ontploft volledig, zodra jij de deuren opent, valt alles naar beneden. Misschien toch eens tijd voor een grote schoonmaak op deze vrije dag.

3. Instagram-foto's maken. Outfit aan en klaar om te gaan. Bel je beste vriendin op die een beetje goede foto's kan maken en je hebt zo weer een hele middag gevuld.

4. Maak een uitgebreide lunch. Trommel een van je vriendin op en ga lekker thee of koffie drinken met een uitgebreide lunch. Het ideale moment om lekker bij te kletsen.

5. Maak een doelenlijst voor jezelf. Soms is het even fijn om na te denken wat je allemaal nog precies wilt gaan doen. Schrijf het eens op!

6. Spreek af met die ene vriendin die je nooit ziet. Vandaag heb je tijd, dus afspreken maar. Bel die ene vriendin die je al een hele tijd niet hebt gezien.

7. Maak een strandwandeling. Woon je lekker in de buurt van het strand? Maak een heerlijke wandeling. Neem een thermoskan, koffie of wat thee en lekkers mee.

8. Lees een boek. Netflix is vaak een hele logische oplossing. Maar als je echt even wat anders wilt gaan doen, kruip je toch lekker met een fijn boek op de bank tijdens je vrije dag?

9. Zelf pizza's maken. Dit mag niet ontbreken in dit lijstje. Heerlijk!

10. Houd een grote schoonmaak. Als je je tijd nuttig wil maken, dan kun je deze grote schoonmaak wel doen. Weg met al die troep.

11. Ga wandelen en maak een tussenstop bij een koffietentje of ijssalon. Zo ben je lekker de deur even uit. Neem voor de gezelligheid je vriendin of partner mee.

12. Ga sporten. Wacht nog even met het opzeggen van je abonnement. Nu heb je namelijk wel tijd om te gaan.

13. Neem een dagje wellness. Me-time is heel belangrijk. Ontspan dus eens lekker op je vrije dag. Ga in bad, neem een maskertje en ga scrubben. Zo word je helemaal zen.

14. Ga bakken of koken. Probeer een nieuw receptje uit. Nu heb je alle tijd om van alles te proberen.