Prank je partner met deze leuke 1 april grappen

Relaties door Kyra

Het is vandaag 1 april. Het is tijd om de ander even goed in de maling te nemen. Je wil niet de ander pijn doen, maar een onschuldige prank gaat vast wel door de beugel. Dit zijn wat leuke 1 april grappen die je zeker moet uitvoeren vandaag.

Haal deze leuke 1 april grappen uit bij je partner

Lees ook: Altijd handig: de beste 1 april grappen voor je op een rijtje

‘Speciale’ outfit

Stuur je partner een teasing foto en zet erbij dat je thuis op hen wacht in een hele speciale outfit. Maak het romantisch in huis met lampjes, rozenblaadjes en zwoele muziek. Je partner verwacht nu een gezellige avond. Alleen hebben jij en je partner een andere definitie van een speciale outfit. Waarbij je partner denkt dat je een sexy outfit aan hebt, kies jij juist voor de vreemdste outfit. Laat de fantasie in de vrije loop. Heeft de ander een hekel aan insecten? Schaf dan een pak van een insect aan. Maak het gekker dan gek!

Autocorrectie

Gebruikt je partner de telefoon veel? Dan is autocorrectie vast wel een hulpmiddel die de ander veel gebruikt. Wist je dat je bepaalde woorden gemakkelijk veranderd in autocorrect? Als je bijvoorbeeld altijd traditie raar schrijft, zet je dit in het lijstje en verandert je telefoon het gelijk naar de goede versie. Het is ook makkelijk om dit te gebruiken voor je prank. Kies een paar woorden die de ander veel gebruikt, zoals en, de, schat, alles dat de ander mogelijk zegt. Verander deze woorden in de meest rare woorden, die totaal niet passen bij de context. Zo zijn er mensen die bijvoorbeeld het woord ‘schat’ veranderde naar een scheldwoord. Daarna deden zij heel verward over waarom de ander hun nou zo noemt? Sowieso lachen geblazen.

Wekker

Maken jullie altijd gebruik van een wekker? Dan is dat de perfecte voorwerp voor je prank. Zet, terwijl je partner al slaapt, alle klokken in huis een paar uur later. Ook de telefoons en de oven. Deze grap heeft wel wat toewijding nodig, dus wees daar op voorbereid. Zet de wekker om de tijd dat deze altijd gaat. De ander denkt dan dat het al 7 uur is, terwijl het in werkelijkheid pas 3 uur ’s nachts is. Om de prank nog echter te laten lijken, begin jij ook gewoon met wat je elke ochtend doet. Laat je partner vooral niet doorhebben dat het eigenlijk een stuk vroeger is dan dat de ander denkt.

Verander elke foto 

Kijk als eerste wat voor foto’s er in huis zijn. Hoe kijken de mensen op de foto? Kijken ze naar de camera, kijken ze weg, zie je een achterhoofd? Gebaseerd op jouw bevindingen print je foto’s uit van hoofden. De kant waarop de hoofden zijn gedraaid passen perfect op die van de originele foto’s. Plak het gezicht van de ander over iedereens hoofd. Valt het snel op, of zien ze er één en denken ze dat dat de prank was? Misschien komt de ander dagen later pas achter elke foto die veranderd is. De perfecte prank voor 1 april!

Anticipatie

Bij deze prank is vooral de voorbereiding belangrijk. Begin een maand van tevoren al met het praten over de beste grap ever. Vertel er niet teveel over, maar wel bijvoorbeeld dat het groter is dan de ander ooit bedenkt. Hoe dichterbij 1 april komt, des te meer ‘hints’ je geeft. Hoe spectaculair het is, dat je partner nooit gaat raden wat er gebeurt et cetera. Probeer zelfs vrienden en familie mee te krijgen, zodat de ander het echt gelooft. Als de dag dan aan is gebroken, gebeurt er niets. Je partner is helemaal klaar voor de grap en let op alle kleine dingen. De prank is dat er geen grap is. Of maak het de kleinste grap ooit. Koop bijvoorbeeld een neppe slang, die ook echt nep lijkt, en gooi die naar de ander. Bedenk wat leuks. Vooral de voorbereiding is dus key bij deze prank!

Lees ook: De leukste 1 aprilgrappen op kantoor