Hoe leuk! Lindsay Lohan bevestigt vervolg op film 'Freaky Friday'

Media door Zita

We kennen hem allemaal nog wel, de film ‘Freaky Friday’. Eén van onze favoriete films uit begin deze eeuw. Er gingen hier er daar al wat geruchten rond over een vervolg van deze film en nu is het dan eindelijk zo ver: Lindsay Lohan bevestigt het vervolg: “Het gaat gebeuren”. Hoe leuk!

Freaky Friday

De Amerikaanse actrice Lindsay Lohan vertelt in het radioprogramma ‘Andy Cohen Live’ dat zij en Jamie Lee Curtis meewerken aan het vervolg van Freaky Friday. Deze film uit 2003 is altijd al enorm populair geweest en wij begrijpen wel waarom. De film is een echte klassieker en kent hilarische momenten. In de radioshow vertelt Lindsay niet te veel details. “Ik wil niet te veel zeggen, maar we vinden het allebei heel leuk,” vertelt Lindsay. De twee actrices hebben bijna dagelijks contact met elkaar over dit vervolg, dus ze zijn ervan overtuigd dat dit project hen veel plezier gaat opleveren.

Ook vertelt Jamie dat er vorig jaar al meerdere malen aan haar werd gevraagd of er een vervolg komt op de film. “Dat heeft echt een snaar geraakt,” vertelt Jamie. Zij belde haar vrienden bij Disney en zei: “Het voelt alsof er een film gemaakt met worden.” En de rest is geschiedenis, want die film komt er dus aan. Wij kunnen niet wachten!

Lees ook: 9 x onze favoriete titels op Disney Plus

Verhaallijn

Waarschijnlijk weet je al waar wij het over hebben, maar om je nog even op te frissen, leggen we kort aan je uit waar Freaky Friday ook alweer over gaat. In de film speelt Jamie Lee Curtis de rol van Tess Coleman. Zij is moeder van Anna en hun leeftijdsverschil staat hun dagelijks enorm in de weg. Zij begrijpen elkaar simpelweg in geen enkel opzicht. Op een donderdagavond krijgen zij een grote discussie in een Chinees restaurant. Ze krijgen een ‘fortune cookie’ van de moeder van de restauranteigenaar, waarna zij de volgende dag van lichaam zijn ‘geswitcht’. Anna zit in het lichaam van haar moeder Tess, en haar moeder zit in Anna haar lichaam. Zij moeten zich aanpassen aan hun nieuwe persoonlijkheid, wat zorgt voor hilarische momenten. Hoe dit uiteindelijk goedkomt? Dat spoilen we natuurlijk niet als je de film nog niet hebt gezien.

Wij kunnen niet wachten tot we dit vervolg van Freaky Friday kunnen bekijken. Ook nog eens genoeg reden om het origineel nog een keer te bekijken!