9 x onze favoriete titels op Disney Plus

Media door Redactie Ze.nl

Hey daar Disney fan! Ken jij de nieuwe streamingsdienst Disney Plus al? Hier bekijk je alle klassiekers zoals de 101 Dalmatiërs, Toy Story en Alice in Wonderland. Maar er is nog veel meer dan dat. Zo zijn alle films van Marvel en Star Wars ook te vinden op de streamingdienst én eigen documentaires en programma’s die nog nooit eerder vertoond zijn. Wij hebben onze favoriete films, series en documentaires van Disney Plus voor je verzameld. Plof dus neer op de bank en tune in voor het beste dat Disney Plus te bieden heeft. Oja, via deze link bekijk je alles gratis!

9. Maleficent (2014)

Maleficent vertelt het verhaal van Charles Perraults sprookje La Belle Au Bois Dormant (of gewoon, Doornroosje), maar dan vanuit het standpunt van de boze heks. Ze wordt gespeeld door Angelina Jolie en dat is al genoeg reden om de klassieker te bekijken! Geen reboot van de oude film, maar een volledig nieuwe insteek. Heel mooi om naar te kijken en bonus: je kunt daarna direct Maleficent 2 in de bios gaan bekijken!.

8. Beauty and the Beast (2017)

Emma Watson speelt de hoofdrol in deze remake van Beauty and the Beast. Dat is op zichzelf al genoeg reden om de film te zien. De film is magisch en past perfect binnen de nieuwe koers van Disney. De liedjes, het levende meubilair en de romantiek brengt je in de echte Disneywereld. Heerlijk om naar te kijken!

7. The Parent Trap (1998)

De 80s en 90s kids onder ons zullen een gat in de lucht springen dat je ook deze parel op Disney Plus kunt zien! Het was Lindsay Lohans filmdebuut waarin ze een dubbelrol speelt, namelijk de identieke tweeling Annie en Hallie. Ze weten niet van elkaars bestaan af, totdat ze elkaar per toeval tegenkomen op een zomerkamp. En daarna is het hek van de dam…

6. Freaky Friday (2003)

Nóg zo’n klassieker! En wederom met Linsday Lohan. De film vertelt het verhaal van een moeder en dochter die elkaars tegenpolen zijn. Op een ochtend worden ze wel heel verrast wakker, namelijk in elkaars lichaam… Lachen gieren brullen gegarandeerd met deze film!

5. Dumbo (2019)

Deze remake van je lievelingsolifant Dumbo is ook een aanrader op Disney Plus. In tegenstelling tot de animatiefilm uit 1941, wordt deze film meer gericht op het menselijke aspect rondom het circus. Hier geen pratende dieren of behulpzame muis die Dombo overal doorheen loodst. Wél zit deze tranentrekker vol nostalgie en vrolijke vliegscènes. En dat is ook wat waard! Liever wél pratende dieren zien? Dan zet je gewoon de klassieker uit 1941 aan, die ook op Disney Plus te vinden is. De nieuwe versie is namelijk (nog) niet te streamen, maar zal snel verschijnen op Disney Plus!

4. Alladin (2019)

Alladin, wie kent hem niet. De straatjongen maakt de stad Agrabah onveilig. Samen met zijn aap Abu steelt hij om te kunnen leven. Hij redt prinses Jasmine nadat zij haar paleis had verlaten om op straat het gewone leven te ontdekken. Samen gaan ze op avontuur en in deze remake is dat schitterend verfilmd! Kortom, een echte aanrader. Binnenkort te zien op Disney Plus!

3. Love, Simon (2018)

Omdat we fan zijn van romantische komedies, kan Love, Simon ook echt niet ontbreken op jouw binge watch lijst. Simon Spier is een homoseksuele tiener die nog op de middelbare school zit. Hij is hecht met zijn familie en vrienden, maar nog niet uit de kast gekomen. Hij begint een e-mailrelatie met een andere jongen onder een pseudoniem ‘Jacques’. Maar hun e-mailrelatie wordt ontdekt door een andere leerling van school en dat pakt niet zo heel goed uit voor Simon…

2. One Day at Disney (2019)

Altijd al willen willen weten hoe het achter de schermen eraan toe gaat bij Disney? De documentaire One Day at Disney neemt ons mee backstage.

1. High School Musical (2019)

Naast de klassieke en nieuwere Disneyfilms, kun je op Disney Plus ook unieke content zien. Fan van High School Musical? Dan is deze serie echt wat voor jou. De 10 aflevering durende serie neemt je weer naar de originele set van High School Musical: East High. Nostalgie ten top, dus!

Probeer het nu gratis!

Benieuwd op Disney Plus iets voor jou is? Via deze link kun je het een week lang gratis proberen. Daarna kost het abonnement € 6,99 per maand. Vind je het niks? Dan zeg je het gewoon weer op. Dit kan op ieder moment, dus je zit nergens aan vast. Iedere vrijdag wordt er bovendien nieuw materiaal toegevoegd aan de database. Je raakt dus nooit uitgekeken. Veel kijkplezier!