Deze 8 kerstfilms binge je gewoon gratis via Disney Plus

Media door Redactie Ze.nl

It’s the most wonderful time of the year! En wat brengt deze mooiste tijd van het jaar met zich mee? Lekker eten, veel wijn en een overload aan kerstfilms. YES! Welke kerstfilms absoluut niet in jouw bingelijst mogen ontbreken? Check het hier. Bovendien zie je ook direct waar je ze gratis kunt streamen. Kat in ’t bakkie!

 

Home Alone

 

Lekker met z’n allen op de bank, dekentje erbij en niet te vergeten een groot glas warme chocomelk en kerst kan beginnen. Op kerstavond, 1ste en 2de kerstdag wordt Home Alone altijd op tv afgespeeld. Zit jij deze kerst voor het eerst bij je schoonfamilie en kun je het niet zien? Je binged deze klassieker gewoon gratis bij Disney Plus!

Stream Home Alone 1 gratis hier!

Stream Home Alone 2 gratis hier!

 

Mary Poppens

 

Heb jij de magische terugkeer van Mary Poppens al gezien? Wie vroeger al fan was van de klassieker, zal ook smullen van de remake! Welke is jouw favoriet? Voor de twijfelaars die niet kunnen kiezen: niet getreurd. Zowel de oude als de nieuwe versie kun je namelijk gewoon via Disney Plus streamen. Check het via de linkjes hieronder.

Stream Mary Poppens gratis hier!

Stream Mary Poppens Returns gratis hier!

 

The Sound of Music

Ah, deze aloude klassieker kan natuurlijk niet in dit rijtje ontbreken. En net als in Mary Poppens straalt ook hier Julie Andrews weer in de hoofdrol. Normaliter wordt The Sound of Music ieder jaar op televisie uitgezonden. Helaas zul je 'm dit jaar zelf moeten aanzetten, sinds Dinsey Plus is gelanceerd. Het goede nieuws: je kunt 'm daar in de eerste week gratis bekijken! Check het via onderstaande link.

Stream The Sound of Music gratis hier!

 

Tim Burton’s The Nightmare Before Christmas

Tijdens dit sprookje bevind je je anderhalf uur lang in een wonderbaarlijke en volkomen unieke wereld, waarin je je ogen uitkijkt. De film speelt zich af in drie werelden: Halloweenstad, Kerstmisstad, en de Echte Wereld, waarbij Halloweenstad het meest prominent aanwezig is.

Wist je dat de hele film stop-motion is opgenomen? Dus plaatje voor plaatje met poppen. Een shot van 1 minuut duurde dan ook een hele week om te maken! Een flinke klus, maar met geweldig resultaat. Deze fijne kerstfilm binge je in één klap weg.

Stream The Nightmare Before Christmas gratis hier!

 

A Christmas Carol

Ebenezer Scrooge (Jim Carrey), wie kent hem niet! De chagrijnige oude man begint de kerstdagen zoals gewoonlijk: met krenterige minachting naar zijn trouwe hulp en snauwend naar zijn vrolijke neef. Deze heerlijke kerstfilm kunnen we inmiddels dromen, maar dat maakt het niet minder leuk om hem te kijken!

Stream A Christmas Carol gratis hier!

 

The Muppet Christmas Carol

Ook in deze variant van de Christmas Carol speelt Scrooge weer de hoofdrol. Het is de avond voor Kerst en de chagrijnige oude man is weer eens onvriendelijk tegen iedereen. Dickens' verhaal, verteld door Gonzo met behulp van Rizzo the rat. Met hulp van de drie geesten en verwijzingen naar bijna elke Kerstfilm die ooit gemaakt is, komt Scrooge erachter dat liefde voor elkaar het enige is dat telt. Het enige wat voor ons telt, is dat je deze kerstfilm hieronder kunt bingen!

Stream The Muppet Christmas Carol gratis hier!