Theemokken die ervoor zorgen dat je je dag goed begint

Lifestyle door Britt

De dag beginnen met een warme kop thee uit een gezellige mok. Wij houden ervan en al helemaal op de regenachtige en koude dagen. Gekke mokken die je laten lachen, mokken met een lieve boodschap of een theemok met je favoriete persoon erop. Alles kan en niks is gek genoeg. Wij hebben een paar leuke theemokken uitgezocht om jouw dag (of die van iemand anders) goed te laten beginnen.

Lees meer: 5 x waarom je de dag zou moeten beginnen met een kop groene thee

Bonje gehad?

Heb je de dag ervoor bonje gehad met je lief, collega of huisgenoot en is het nog niet helemaal uitgepraat? Ben je eigenwijs en weet je dat jij eigenlijk fout zat, maar durf je het niet toe te geven? Dan is deze mok de perfecte manier om je excuses te maken. Zet de lekkerste kop thee en wedden dat alles weer koek en ei tussen jullie is!

 mok

De excuses mok

Je eigen theemokken

Als verjaardagscadeautje, voor een feestdag of omdat je iemand het gewoon gunt. Dit is een hele leuke mok om weg te geven. De mokken met de namen en de foto’s kennen wij allemaal wel. Deze mok laat je ook personaliseren, maar dan net iets anders. Lever een foto in en ze maken je eigen cartoon. Zo leuk!

thee mok

Je eigen cartoon op een mok

Een mok vol herinneringen

Een tijd geleden was Blond Amsterdam dé trend, maar de liefde voor de service is bij ons nooit weggegaan. Het is gewoon een hele gezellige mok voor bij het ontbijt of aan je bureau op kantoor. Het zijn ook dé mokken om te sparen. Je hebt er oneindig veel. Ben je naar Parijs geweest? Koop dan als herinnering de Parijs mok. Ben je geslaagd? Verwen jezelf met de geslaagd mok. Zo heb je altijd wel een reden om een leuke mok aan te schaffen en drink je elke ochtend uit een mok vol met mooie herinneringen. Heel cute!

 thee mok blonde amsterdam

Blond Amsterdam geslaagd mok

Lieve boodschap om de dag te beginnen

Wil je het liefst de lieve woorden elke dag aan de ontbijttafel zeggen tegen iemand die je lief is? Delen jullie niet elke dag dezelfde ontbijttafel? Met deze lieve mokken komt de boodschap elke ochtend bij de persoon aan. Je hebt verschillende soorten mokken, met aan de binnenkant een lieve tekst. Koop er één voor je lieve collega, moeder, kind, broer, opa of iemand anders van wie je houdt. Terwijl diegene drinkt van een heerlijke kop thee, leest hij of zij de lieve woorden. Zo staat er in de mok ‘vol geluk’ de lieve tekst: ‘Wat je ook doet. Waar je ook bent. Ik wens je alle geluk en gezondheid van de wereld. Gewoon omdat je het zo ontzettend verdient!'

thee mok

Mok met lieve boodschap