Fjiew! Emily in Paris-actrice Ashley Park mag weer aan het werk na ziekenhuisopname

Media door Jennifer

Als je groot fan bent van Emily in Paris, ken je natuurlijk ook Emily's bestie Mindy. Zij wordt inmiddels drie seizoenen gespeeld door Ashley Park, maar krijgt bij seizoen 4 even wat tegenslag. Plotseling wordt ze opgenomen op de IC-afdeling van het ziekenhuis. Dat is natuurlijk schrikken, maar gelukkig is ze inmiddels hersteld én terug in Paris. Daar begint ze binnenkort weer aan de opnames van het nieuwe seizoen. Yay!

Actrice Ashley Park herstelt na ziekenhuisopname

Ashley Park, die Mindy speelt in Emily in Paris, ging het nieuwe jaar niet helemaal lekker in. Al begon het voor het nieuwe jaar in december. Na haar vakantie in Thailand kreeg de actrice een amandelontsteking. Deze ontsteking verergerde in januari, waardoor ze vervolgens een septische shock kreeg en een bloedvergiftiging. Destijds wordt ze natuurlijk meteen opgenomen op de intensive care, waar ze een week heeft gelegen. Daarna krijgt ze de nodige rust voor een goed herstel, wat inmiddels haar vruchten heeft afgeworpen.

Op Instagram schrijft Ashley in een recente post namelijk, dat ze weer terug is in de romantische stad Parijs. En zoals we weten is dat natuurlijk niet zomaar. "Ik wilde even een update geven, dat ik medisch goedgekeurd was om te vliegen na de behandelingen," vertelt Ashley. "En dat ik nu aan het herstellen en uitrusten ben in Parijs." Hier is ze "ongelooflijk warm" begroet door haar "Emily in Paris fam", waar ze dus snel weer mee op de set staat. Yes!

Opnames Emily in Paris

Niet lang geleden zijn de opnames van Emily in Paris seizoen 4 eindelijk van start gegaan. Eigenlijk zouden ze eerder beginnen aan de opnames, alleen liepen ze vertraging op door de grote schrijversstaking in Hollywood. Gelukkig is dat inmiddels opgelost en kunnen ze weer lekker aan de slag. "Zei er iemand saison quatre?" schreef hoofdrolspeler Lily Collins, die Emily speelt, eerder op haar Instagram. Wel moeten ze dus nog even wachten op Ashleys terugkeer op de set. Zij wacht nu eerst een medische keuring af. Gelukkig zijn de makers wel geduldig, en daar is de actrice hen enorm dankbaar voor is. "Ik kan niet enthousiaster zijn om hen allemaal te vergezellen op de set voor seizoen 4," aldus Ashley.

Meer op Instagram

Lees ook: Wacht effe: zien we in het vierde seizoen van Emily in Paris nu eens Emily in Rome?