Lifestyle / Media
Media

Videoland komt met Special Forces VIPS (en deze BN'ers doen mee)

Nu Temptation Island 2021 achter de rug is, vond Videoland het tijd om het over een hele andere boeg te gooien. De streamingsdienst komt met Special Forces VIPS, waarin tien bekende Nederlanders mee gaan op een keiharde training van de Special Forces, een loodzware militaire opleiding waarin zij hun grenzen verleggen. 

special forces vips

Videoland komt met Special Forces VIPS (en deze BN'ers doen mee)

Videoland trekt een blik open aan BN'ers die een keiharde training gaan volgen van twee weken bij Special Foces VIPS. Alkan Cöklü, Hannelore Zwitserlood, Gaby Blaaser, Tim Haars, Roy Meyer, Jamie Trenité, Nouchka Fontijn, Dave Roelvink, Giel Beelen en Imanuelle Grives reizen hiervoor af naar Slovenië. Ze worden wekelijks gevolgd door de camera's die een inkijkje geven in het leven van Special Forces. 

Uit je comfortzone

De Special Forces van Nederland worden gevormd door het Korps Commandotroepen (KCT) en een maritieme component bestaande uit Maritime Special Operation Forces (MARSOF). "De wereld waarin de Special Forces operaties uitvoeren is kwetsbaar, onvoorspelbaar, complex en heeft meerdere gezichten. Eigenschappen als mentale veerkracht en adaptiviteit zijn hierbij essentieel. Wij bepalen voor hen wanneer, hoe en waarom zij uit hun comfortzone gaan. De vraag is of ze in staat zijn om zichzelf hieruit te denken, of dat ze zich laten leiden door emotie."

Wanneer staat Special Forces VIPS op Videoland?

Special Forces Vips is vanaf 19 december te zien bij Videoland. De eerste aflevering is ook als Videoland Première te zien bij RTL 4 op 19 december 21.30 uur.

Foto: RTL

Lees ook: Dit zijn de beste miniseries op Netflix