Lifestyle / Media
Media

Kijktip: Michiel Huisman schittert in nú al de kerstfilm van het jaar

De most wonderfull time of the year komt er nu echt aan en dat betekent: lekker veel kerstfilms kijken! Als jij Home Alone nu wel een beetje zat hebt, hebben we een leuke tip voor je. Michiel Huisman heeft namelijk nu al de titel te pakken met de leukste kerstfilm van het jaar. Michiel Huisman is dolblij met zijn rol in Netflix' A Boy Called Christmas.

Lees ook: Dit zijn de leukste kerstfilms van 2021 op Videoland

Kijktip: Michiel Huisman schittert in nú al de kerstfilm van het jaar

Volgens Michiel Huisman zou de nieuwe Netflix-kerstfilm A Boy Called Christmas weleens de nieuwe klassieker voor de feestdagen kunnen worden. En dat vinden wij helemaal niet zo erg, want Home Alone hebben we nu wel gezien. De kerstfilm met de Nederlandse acteur is gebaseerd op het boek van auteur Matt Heig. Michiel Huisman neemt de hoofdrol voor zijn rekening. 

Dorp vol met elven

A Boy Called Christmas gaat over Nikolas die een buitengewoon avontuur aan gaat in het besneeuwde noorden. "Zijn vader is daar op zoek naar het legendarische dorp van de elven, Elfhelm. Met een eigenzinnig rendier genaamd Blitzen en een trouwe muis als huisdier, ondervindt Nikolas al snel zijn lot en bewijst hij dat niets onmogelijk is." Michiel Huisman speelt de vader van Nikolas. "Het is natuurlijk een droom om deel uit te maken van een film die de potentie heeft om misschien wel een kerstklassieker te worden", vertel Michiel erover.

Vanaf wanneer staat A Boy Called Christmas op Netflix?

A Boy Called Christmas is vanaf morgen te zien op Netflix. Tijd dus om je portie Michiel Huisman te bingen! Heb je nog meer inspiratie nodig voor kerstfilms, dan hebben we hier een handig lijstje voor je. 

Foto: Netflix