Temptation-Bert over Delphine: "Ik heb bewijzen dat ze vreemdging tijdens onze relatie"

Media door Elsemieke

Dat Delphine en Bert het meest spraakmakende koppel zijn van Temptation Island 2021, is nu wel duidelijk. Beiden zijn inmiddels weer verder aan het daten, maar hebben nog steeds geen goed woord over voor elkaar. Bert meent nu zelfs op Instagram dat hij bewijzen heeft voor het vreemdgaan van zijn nu ex-liefje.

Lees ook: Heftig: Temptation-Delphine vertelt over alle dingen die ze bij Bert heeft uitgehaald tijdens hun relatie

Temptation-Bert over Delphine: "Ik heb bewijzen dat ze vreemdging tijdens onze relatie"

Temptation Island 2021 is ten einde gekomen, maar de juice rondom de kandidaten niet. Nu ook weer Bert en Delphine. Bert weet  namelijk zeker dat Delphine is vreemdgegaan tijdens hun tien jaar durende relatie. Dit laat hij zijn volgers weten via zijn Instagram Stories. Bert krijgt via zijn Insta de vraag: "Weet je nu al of Delphine je bedrogen heeft tijdens je relatie, zoals ze zei off-camera?" Bert reageert hierop heel duidelijk: "Ja heel zeker. Ik heb de bewijzen ervan." Wij zijn heel benieuwd hoe snel hij deze bewijzen gaat delen!

Dat Delphine niet samen is met Joop, dat is nu wel duidelijk. Tussen 'Fien' en Joop werd het toch niks. Toch ging Joop niet helemaal met lege handen naar huis. Hij en vrijgezel Chelsy zijn stapelverliefd op elkaar. Op Instagram delen de twee dat ze een relatie hebben. "Eindelijk mogen wij het delen!" schrijft Chelsy. "Wij zijn als twee puzzelstukjes bij elkaar gekomen", voegt ze eraan toe.

Ook Joop is hoteldebotel met zijn nieuwe vriendin. "Ik heb de liefde van mijn leven gevonden! Wat 5 maanden geleden begon als een zoektocht met avontuur eindigde in mooie vriendschappen te beschouwen als familie. 1 liefde is er sterker uitgekomen en 4 gestrand. Mijn liefdesvragen bleven onbeantwoord tot het leren kennen van Chelsy."

Lees ook: Aha: om déze reden was Aylin niet meer in beeld tijdens laatste aflevering van Temptation Island 2021

Foto: RTL