Lifestyle / Media
Media

Nu al ruzie tijdens opnames nieuw seizoen Temptation Island: "ik moest dom en sletterig lijken"

Het seizoen van Temptation Island 2021 is pas net achter de rug en het moddergooien is nog volop in the picture. Zo beschuldigt de een na de ander elkaar van vreemdgaan en juicy details. Toch werd er achter de schermen nu al gewerkt aan het nieuwe seizoen. En die loopt allesbehalve vlekkeloos. De eerste ruzie is namelijk al een feit én het eerste stel is er al mee gestopt.

'Dom en sletterig' op televisie 

De website LoveReality, die altijd dicht op het vuur zit wanneer het op reality nieuws aankomt en al helemaal wat Temptation Island betreft, heeft vernomen dat er bonje is ontstaan bij de casting voor het nieuwe seizoen. Temptation Island 2022 schijnt nu al in volledige voorbereiding te zijn. Eén van de dames die samen met haar vriend mee zou gaan doen, zou al kwaad zijn vertrokken. De irritaties ontstonden al toen de productie haar vroeg om een paar teksten voor een camera uit te spreken waarmee ze ‘dom en sletterig zou lijken’. De reden hiervoor was dat dit leuke televisie zou opleveren. 

Echte debielen

De vrouw waarom het ging wilde zichzelf niet zo erg voor schut zetten op tv, dus ze gooide haar zendertje van zich af en stormde boos weg. “Jullie zijn echt debiel”, zou ze hierbij hebben gezegd. De casting gaf haar nog mee dat ze over het incident wel moest zwijgen, omdat ze anders een boete voor contractbreuk zou krijgen. Dat deze vrouw en haar vriend niet mee gaan doen aan Temptation Island 2022, is dus wel duidelijk. Pijnlijk! 

Bron: LoveReality

Lees ook: Heftig: Temptation-Delphine vertelt over alle dingen die ze bij Bert heeft uitgehaald tijdens hun relatie