6 conclusies die we kunnen trekken na Expeditie Robinson aflevering 10

Media door Roos

Dag trouwe Robinsonners! We zeggen het maar gewoon weer: SPOILER ALERT! Want hó eens effe, is het Expeditie Robinson of Expeditie Afhaakson wat we nu al weken op de voet volgen? Wij op het puntje van onze stoel van alle snode plannen die gesmeden waren, gooit alweer het vijfde (!) expeditielid de handdoek in de ring! Jongens, zo is er toch niets meer aan... Dat gezegd hebbende, waren er nóg wat dingen die ons opvielen tijdens aflevering 10.

1. Laurie is écht geen slechte verliezer hoor. Behalve als ze verliest.

2. Robin verdient niet de schoonheidsprijs...

... wanneer hij de bananen verstopt maar vervolgens wel van kippetjes meesmult. Foei Robin!

3. Robin verdient niet de schoonheidsprijs 2.0

Red flag! Robin enters the gevarenzone. "Zij willen niet lunchen", aldus Robin. Dat gaat ook niet als jij alle bananen verstopt, Einstein! Boeee, wie mist Carlos ook?

4. Romance is born

Kunnen we het even hebben over Steven die geen moment onbenut laat om even in Dominique’s titties te knijpen? Oh... z'n vrouw is zwanger. Excuses.

5. Braboneger goes Niels

Waar Niels vorig seizoen geen moment onbenut liet om met zijn geliefde rode sarong rond te paraderen, lijkt de groene variant wel bij Steven in de smaak te vallen. Pas maar op voor de modepolitie Steven... 

6. Het is goed zo

Jody mag dan gezorgd hebben voor de grootste anti-climax tot nu toe, want we zaten natuurlijk allemaal op het puntje van onze stoelen te wachten tot alle complotjes als een kaartenhuis in elkaar zouden storten. Maar eerlijk is eerlijk, had iemand die hele heimweeheisa nóg een aflevering aangekund? 

Lees ook: 7 x waarom Loiza Lamers simpelweg een baas is - Expeditie Robinson