Hiep, hiep, hoera! Dit zijn de leukste ‘kinderfeestjes’ voor volwassenen

Vrije tijd door Esra

Wie heeft er bepaald dat wanneer je volwassen wordt, kinderfeestjes ineens niet meer ‘mogen’? Als kind keek je altijd erg uit naar die leuke kinderfeestjes, totdat deze kinderfeestjes vervangen werden voor avondjes uit. Wat overigens ook heel gezellig is. Is het niet leuk om als volwassene weer even terug te gaan naar vroeger? Wij delen daarvoor de leukste ‘kinderfeestjes’ voor volwassenen.

Nachotafel

Fan van nachos? Geniet dan van een overheerlijke nachotafel tijdens jouw kinderfeestje. Dek allereerst de tafel met aluminiumfolie. Deze leg je vol met tortillachips, die je vervolgens bestrooit met (gesmolten) kaas, gebakken gehakt, ui, tomaat, jalapeños, olijven en/of mais. Zet er wat bakjes met sour cream, guacamole, chilisaus en/of tomatensaus bij om in te dippen. En dan is het tijd om ervan te gaan genieten. Eet smakelijk!

Extra tip: het idee van een nachotafel is overigens ook mogelijk met patat en snacks.

Cupcakes versieren

Herinner je het je nog? Aan het begin van het kinderfeestje werden de kale cupcakes op tafel gezet, samen met die heerlijk, zoete dips zoals Smarties en chocoladesaus. Vervolgens mocht iedereen een eigen cupcake versieren. Hoe leuk! Nu ben je misschien wel volwassen, cupcakes versieren blijft leuk. Ga samen met je vriendinnen aan tafel zitten en creëer een heerlijke cupcake.

Karaokeavond

Ga met al je vriendinnen naar een leuke karaokebar in de buurt en zing de longen uit je lijf. Geniet van de lekkere cocktails, kies de leukste liedjes uit en ga een avond vol gezelligheid tegemoet.

Lees ook: Drinken op eigen risico: de meest heftige shotjes

Tijd voor LEGO

Hoewel het heel kinderachtig klinkt, spelen met LEGO blijft een leuke bezigheid. En er zijn ook nog eens heel veel mogelijkheden. Maak bijvoorbeeld een bos bloemen van LEGO, een auto of een boom. Trek er een lekker wijntje bij open en ga aan de slag!

Sushi avond

Naast dat de meeste kinderen geen liefhebber zijn van sushi, was sushi ook veel te duur om tijdens een kinderfeestje te eten. Nu heb jij zelf ‘grote mensen geld’ en dus mag je zelf bepalen waar je het aan uit geeft. Organiseer daarom een heerlijke, gezellige sushi avond. Ga je zelf aan de slag of ga je chique dineren in een sushi restaurant? De keuze is aan jou! Eet smakelijk!

Lees ook: 8x de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest

Bij de McDonald’s dineren

Het restaurant waar je tijdens kinderfeestjes vaak te vinden was, is de McDonald’s. Ga daarom ‘terug in de tijd’ en ga gezellig met al je vriendinnen bij de McDonald’s eten. Nog leuker: trek allemaal je chicste outfit aan en ga daarmee eten bij de McDonald’s. Hilarisch, toch?

De ‘standaard’

Paintballen, bowlen, klimmen in een klimbos, zwemmen, naar het pretpark en karten waren vroeger erg populaire uitjes tijdens een kinderfeestje. Om je écht weer even kind te voelen, zijn dit erg leuke manieren om je volwassen kinderfeestje te vieren.