8x de leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest

Vrije tijd door Esra

Er staat binnenkort een bruiloft op de planning, wat leuk! Maar dat betekent dat het ook bijna tijd is voor het vrijgezellenfeest. Ben jij bezig met de voorbereidingen en loop je vast bij het bedenken van de activiteit(en)? Dan helpt dit artikel jou zeker weten. Wij delen de 8 leukste activiteiten voor een vrijgezellenfeest. Zo wordt het feest gegarandeerd een succes!

Escape de escape room

Houdt de bruid of bruidegom wel van een spelletje? Dan is het een leuk idee om naar een escape room te gaan. De keuze is reuze, want verdeeld over Nederland zijn er heel veel escape rooms te vinden. Ze zijn er in veel verschillende thema’s: criminaliteit, erotiek, horror en ga zo maar door. Kies een geschikte escape room en dan wensen wij jullie heel veel plezier én succes!

Terug naar de kindertijd

Als kind vond iedereen kinderfeestjes hélemaal geweldig. Weken van tevoren kreeg je old-school een uitnodiging in de brievenbus met: ‘Ik ga nog niet vertellen wat we gaan doen, maar neem je zwemkleding mee’. Ga voor even terug naar de kindertijd, door een kinderfeestje te geven als vrijgezellenfeest. Ga gezellig cupcakes bakken, naar een funpark of kies een actieve activiteit zoals paintballen of karten. Geef er jullie eigen draai aan en geniet van een dag (en nacht) vol gezelligheid.

Volg een ‘out of comfort’ workshop

Is de bruid of bruidegom wel in voor een geintje? Boek dan een workshop dat compleet buiten zijn of haar comfort zone ligt. Ga bijvoorbeeld naar een workshop paaldansen, twerken of naaktmodel schilderen. Het zorgt gegarandeerd voor hilarische momenten én misschien leert iemand er nog wel wat van…

Spa & wellness

Hoewel trouwen natuurlijk een vrolijke gelegenheid is, brengt het soms veel stress met zich mee, vooral voor de bruid en bruidegom.. Een héle dag relaxen klinkt hen dan hoogstwaarschijnlijk ook als muziek in de oren. Boek een arrangement bij een spa & wellness resort en laat jullie verwennen met een heerlijke massage, geniet van de warme bubbelbaden en neem plaats in de fijne sauna’s. Kies ook voor een lekker hapje en drankje tussendoor of ga na de rustgevende middag gezellig uiteten.

Erotische uitjes

Laat het duidelijk zijn dat het níét de bedoeling is dat de bruid of bruidegom na een vrijgezellenfeest ook daadwerkelijk eindigt als vrijgezel. Toch is een beetje erotiek tijdens het feest wel leuk. Ga bijvoorbeeld erotisch dineren, waarbij je tijdens het dineren wordt entertaint door een playboy of bunny. Het is ook een optie om de workshop ‘How to please your partner’ te volgen. Eén ding is zeker: jullie gaan je lachspieren goed trainen die dag.

Lekker op het water

In plaats van op het vaste land te blijven, is het natuurlijk ook een mogelijkheid om het water op te gaan. Huur een eigen boot of laat je door een schipper door de grachten van bijvoorbeeld Utrecht of Amsterdam varen. Kies je voor een volledig verzorgd arrangement zoals een high tea op het water, of haal zelf lekkere drankjes en lekkernijen aan boord. Het is helemaal jullie feestje.

Kroegentocht

Is de bruid of bruidegom altijd wel in voor een drankje in de kroeg? Ga dan gezellig op kroegentocht. Niet alleen kom je in de gezelligste kroegen terecht, ook speel je de leukste spellen tegen. Onder begeleiding ga je met de hele groep op pad van café naar café. In elk café wordt de groep opgedeeld in meerdere teams en wordt er een spel tegen elkaar gespeeld. Degene die aan het eind van de kroegentocht de meeste punten heeft weten te scoren, wint een prijs. Én niet te vergeten: er wordt natuurlijk genoeg gedronken tussen de spellen door.

Huur een e-chopper

Huur allemaal een e-chopper en ga er samen op uit. Rij naar een dorpje met gezellige straatjes, ga op zoek naar mooie natuurgebieden en laat de wind heerlijk door je haren waaien. Neem voor onderweg lekkere drankjes en lekkernijen mee om te picknicken of stap af bij een gezellig eettentje. Maak er een gezellige en leuke dag van.