4x items die niet mogen ontbreken op jouw vrijgezellenfeest

Vrije tijd door Anjali

Een vrijgezellenfeest is pas geslaagd als het onvergetelijk is. Ongeacht het thema of de locatie ben je met deze items alvast goed op weg om samen met je vriendinnen een hele goede tijd te beleven.

1. Wegwerpcamera's

Niets is leuker dan terugkijken op de mooiste herinneringen die je maakt. Zo kun je bijvoorbeeld wegwerpcamera's halen voor elke vriendin, waarmee ze hun eigen foto's kunnen schieten. Je weet dus van te voren alleen waar jij zelf foto's van hebt gemaakt, en komt er na het ontwikkelen van alle fotorolletjes achter wat er buiten jouw blikveld gebeurde. Hoe leuk om die dagen opnieuw mee te maken!

2. Een welkomstbord

Maak er zelf één of laat er eentje ontwerpen: een welkomstbord geeft bij de entree al de vibe af die jij wilt hebben op je feestje. Zet er bijvoorbeeld bloemen op, of gebruik veel gekke vormpjes. Kies voor een lettertype dat jij mooi vindt, en bedenk welke kleuren er bij jouw vrijgezellenfeest-thema passen. Hoe mooier je 'm maakt of laat maken, hoe meer je de sfeer bij voorbaat al kunt afgeven. Tip: hang er een glittergordijn achter, zodat het ook telt als fotohoekje!

3. Giftbags

Vul cadeautasjes met handige spulletjes voor al je vriendinnen. Hier kun je van alles in doen: van persoonlijke items als foto's en inside jokes, tot hulpvolle spullen als pleisters en paracetamol (voor de onvermijdelijke kater). Personaliseer de tasjes ook met een naam of een titel die je je vriendinnen op de bruiloft geeft, zoals 'bridesmaid' of 'matchmaker'. Zoek uiteraard spullen in de kleuren van je thema, en maak er vooral iets speciaals van.

4. Accessoires

Koop één specifiek hebbedingetje voor elke vriendin die meegaat, zodat jullie met z'n allen kunnen matchen. Dit kan een hartjeszonnebril zijn, een haarband, een sjerp, maak het zo gek als je zelf wilt. Dit is tijdens een eventuele girls night out ook ideaal: je kunt elkaar hierdoor minder snel kwijtraken.