Dit is waarom je een Boogschutter als beste vriendin wil hebben

Relaties door Anne-Fleur

Is jouw BFF een Boogschutter? Dan willen we je graag vertellen dat je super veel geluk hebt met haar als jouw vriendin (maar waarschijnlijk wist je dat al). Even vergeten waarom ook alweer? Dit is waarom het helemaal geweldig is om een Boogschutter als bestie te hebben.

Lees ook: Dit is waarom je van geluk mag spreken met een Vissen als beste vriendin

Waarom je blij moet zijn met een Boogschutter als beste vriendin

Je weet zelf natuurlijk hartstikke goed waarom jouw Boogschutter-vriendin jouw vriendin is, maar het is soms ook goed om even stil te staan bij alle fijne karaktereigenschappen die je in haar kunt vinden en van hoeveel geluk je eigenlijk mag spreken.

1. Ze is altijd spontaan

Impulsief een etentje hier of lekker een dagje naar daar, jouw Boogschutter-vriendin is er altijd bij. Je kunt het zo gek niet bedenken, je weet in ieder geval zeker dat ze al-tijd mee zal gaan. Niet alleen gaat ze mee in jouw spontane ideën, zelf kan ze er ook wat van! Eén ding is zeker: met haar is het never nooit saai.

2. Ze is een echte boss woman

Wow, wat een powerhouse is die Boogschutter-vriendin van jou zeg. Met haar onafhankelijke karakter lijkt het alsof ze de hele wereld aan kan (maar dat komt natuurlijk ook door jou als bestie). Je kijkt mega tegen haar op wanneer je ziet wat ze allemaal voor elkaar krijgt. Wat inspirerend zo'n beste vriendin.

3. Ze is mega avontuurlijk

Jouw Boogschutter-vriendin heeft een wanderlust die je misschien soms niet zo goed begrijpt, maar je kunt in ieder geval rekenen op een hele hoop avontuur met haar. Ze maakt de tofste reizen en daar zie je haar op haar gelukkigst. En dat is een heerlijk gevoel, toch? Jouw beste vriendin zo happy zien?

4. Ze zal altijd eerlijk zijn

Boogschutters zijn enorm direct en eerlijk van aard, dus je hoeft niet bang te zijn dat jouw vriendin je niet zal zeggen waar het op staat. Soms komt het misschien wat té direct of bot over, maar ze bedoelt het echt goed. Wees maar blij dat iemand je de waarheid durft te zeggen, ook al voelt het misschien als some tough love.

5. Ze is een echte doorzetter

Jouw bestie zul je altijd in verandering zien, ze is een echte streber en wil het allerbeste uit zichzelf halen. Ook al lukt het allemaal niet in één keer; dat maakt haar niks uit. Je zult haar nooit zien opgeven omdat ze een absolute doorzetter is. En wat zo fijn is, is dat ze jou hier helemaal in meesleept. You win together.