Je kunt maar beter op tijd beginnen: Valentijnsdag komt eraan

Relaties door Esra

We zitten nog maar een paar weken in 2024, maar Valentijnsdag staat alweer bijna op de stoep. Het wordt tijd om je te gaan voorbereiden dus! Of je nou al een relatie hebt of nog iemand voor je wilt winnen, 14 februari is de perfecte dag om diegene eens in het zonnetje te zetten. Wij helpen je bij de voorbereiding!

Wil je iemand verrassen met een leuk, lief en persoonlijk cadeau? Wij hebben een aantal voorbeelden onder elkaar gezet. Haal er je inspiratie uit!

Fotoalbum

Tegenwoordig bewaard iedereen alle foto’s op zijn of haar mobiel. Jammer eigenlijk, want het is toch veel leuker om zo nu en dan door alle leuke foto’s te bladeren? Verras jouw partner daarom met een zelf gemaakt fotoalbum. Plak hier alle leuke foto’s van jullie twee in en vul het aan met wat lieve woorden.

Onvergetelijk uitje

Heb jij jouw partner de afgelopen tijd horen praten over een activiteit of bezienswaardigheid waar hij of zij heel graag naartoe wil? Verras jouw partner dan met een cadeaukaart voor die desbetreffende activiteit of bezienswaardigheid. Denk aan een ballonvaart, een bezoek aan het museum of paintballen.

Lees ook: Met deze outfits betover jij je lover op Valentijnsdag

Persoonlijke ketting

Een ketting is niet alleen heel persoonlijk, het gaat ook nog eens super lang mee. Denk bijvoorbeeld aan een ketting met jouw vingerafdruk of foto, zoals in de afbeeldingen hieronder. Of een klein, schattig hartje is ook heel mooi. Kies zelf iets liefs uit, want juist dat maakt het persoonlijk.

‘Song that reminded me of you’

“Ik moest aan jou denken toen ik dit zag”, geeft onbewust een heel fijn gevoel als iemand dat tegen jou zegt. Hoe leuk is het dan om een cd te maken met daarin allemaal liedjes die jou laten denken aan jouw partner.

Maak een persoonlijk spel

Is er een spel dat jullie vaak samen spelen? Maak dit spel dan persoonlijk door er een eigen versie van te maken. Kijk eens naar onderstaande afbeelding. Kaarten met de leukste foto’s van jullie twee, dat is toch té leuk?

Ben jij van plan jouw partner te verrassen door op de dag zelf iets te ondernemen? Begin dan op tijd met het voorbereiden, want voordat je het weet is het ineens 14 februari.

Romantische avond thuis

Een verrassing hoeft helemaal niet duur of heel extreem te zijn. Uiteindelijk gaat het erom dat je samen een leuke tijd hebt. Bereid bijvoorbeeld een romantische avond in huis voor. Steek een aantal kaarsen aan, serveer een heerlijk, zelfgemaakt diner en sluit de avond af met een film- of spelletjesavond op de bank.

Picknick

Is er mooi weer op komst? Dan is een picknick altijd een leuk idee! Haal de favoriete snacks en drankjes van jouw partner in huis en stop deze in een mand. Pak een aantal leuke spellen en stop ook deze, samen met een picknickkleed, in de mand. Zoek een leuke plek uit en rij of loop daar op 14 februari samen naartoe. Dit is toch té leuk?

Lees ook: Single met Valentijnsdag? Zo vier je het met je single vrienden

Doe iets actiefs

Zijn jullie beide geen fan van stilzitten? Plan dan iets actiefs in om samen te gaan doen op Valentijnsdag. Denk aan een escape room, lasergamen, bowlen, zwemmen of ga naar een klimpark. Er zijn in ieder geval genoeg opties.

Ga naar het strand

Lekker uitwaaien op het strand, lunchen bij één van de strandtentjes en wandelen door de dichtstbijzijnde stad: klinkt als een perfecte dag, toch? Alvast veel plezier gewenst!