Dit is waarom je van geluk mag spreken met een Vissen als beste vriendin

Relaties door Anne-Fleur

Is jouw BFF een Vissen? Dan moeten we je even vertellen dat je super veel geluk hebt met haar als jouw vriendin (maar waarschijnlijk wist je dat al). Even vergeten waarom ook alweer? Dit is waarom je van groot geluk mag spreken om een Vissen als bestie te hebben.

Waarom je het best een Vissen als vriendin kunt hebben

Je weet zelf natuurlijk hartstikke goed waarom jouw Vissen-vriendin jouw vriendin is, maar het is soms ook goed om even stil te staan bij alle fijne karaktereigenschappen die je in haar kunt vinden en van hoeveel geluk je mag spreken. Misschien kun je binnenkort zelfs een goed moment vinden om haar hier ook eens even aan te herinneren?

1. Ze is altijd eerlijk

Niet elke vriendin zou je de waarheid willen vertellen, omdat het soms niet het makkelijkste is om te doen. Bij een Vissen-vriendin hoef je je daar niet druk om te maken. Zij zal je altijd de waarheid vertellen, ook als het wat minder positief is naar jou toe.

2. Ze is heel meegaand

Hoe jij iemand hebt kunnen vinden die zo meegaand en empathisch is, daar verbaas je je soms nog steeds over. Jouw bestie kun je zowat alles vertellen en alsnog zal ze zich altijd proberen in te leven in jouw verhaal. How lucky you are!

3. Ze is altijd positief

Ben je helemaal down en heb je echt een pick me up nodig, dan ben je bij je Pisces-vriendin aan het juiste adres. Met haar positiviteit vrolijkt ze jou zo op en staat er binnen de kortste keren weer een lach op jouw gezicht. Oh, en hangt er een negatieve sfeer, dan die het met haar aanwezigheid zo omgeslagen.

4. Ze is super creatief

Je wordt nog elke dag gemotiveerd en geïnspireerd door de creatieve flow die jouw beste vriendin in zich heeft zitten. Bijna alles wat ze aanraakt wordt goud en je zou het niet meer kunnen waarderen. Ook voor artsy avonden kun je bij haar altijd aankloppen (al is het soms best irritant dat haar knutselwerk wel op een Picasso-kunstwerk lijkt en die van jou gemaakt lijkt door een drie-jarige...)

5. Ze heeft een héél goed gevoel voor drama

Het is allemaal heel leuk en aardig, maar minimaal drie keer per maand (als het niet meer is) kun je dramatische verhalen aanhoren. Leuke entertainment voor jou, maar soms wel een tikkeltje too much. Van een mug een olifant maken staat zeker wel in haar vocabulaire. Maar goed dat jij er voor haar bent dan.