Big Brother-kijkers steunen massaal de onzekere, stotterende Ariana: "dat onzekere is niet nodig"

Media door Jennifer

Personal assistant Ariana (36) is één van de eerste bewoners in het nieuwe seizoen van Big Brother. Ze woont nog maar net in het huis, dus of course moet ze wennen aan de situatie. Alleen heeft zij net wat meer moeite met settelen dan haar mede-bewoners. Ze is nogal onzeker, mede door haar gestotter. Al vinden veel kijkers op social media, dat de onzekerheid niet nodig is. Ze zijn massaal fan van de sympathieke Ariana!

Ariana in Big Brother

Eén van de eerste bewoners in het nieuwe seizoen van Big Brother is de 36-jarige Ariana. Meteen al komt ze over als een erg sympathiek en empathisch persoon, wanneer ze bij haar entree niet voor haar eigen koffer kiest. Dat terwijl ze haar koffer dolgraag wil hebben. Hier zitten namelijk onder meer haar kaarten in, waarmee ze de toekomst weleens voorspelt. Natuurlijk deed ze dit ook, voordat ze het huis in ging. De kaarten voorspelden een overwinning voor haar. Al betwijfelt ze dat het over de grote overwinning van het tv-programma gaat. Ze noemt het ook een overwinning, dat ze überhaupt het huis in mag.

Als vrijgezel zonder kinderen laat ze weinig bijzondere mensen achter, dus je zou denken: de situatie is redelijk makkelijk. Toch heeft Ariana moeite om zich te settelen. Wanneer ze voor het eerst naar de dagboekkamer wordt geroepen met duopartner Ashley, geeft ze aan het avontuur "heftig" te vinden. Gelukkig heeft ze Ashley aan haar zijde, die ze wel "superlief" vindt. Aww. Maar Ariana vindt het nog wel moeilijk om te landen. Vooral in de loop naar de volgende ochtend realiseert ze zich, dat ze echt opgesloten zit. In een ongewoon huis zonder haar mobiel, eigen spullen en koffie. Yep, Ariana snakt enorm naar koffie en dreigt zelfs naar huis te gaan. Al is de kans groot dat dit een dekmantel is voor haar ware gevoelens.

Onzeker in huis

Ariana blijkt namelijk erg onzeker over zichzelf. In een privégesprek met mede-bewoner Randy laat ze meer over haar gevoelens los. "Ik weet niet of ik echt in deze groep pas," vertelt ze hem. "Ik word op een gegeven moment heel onzeker van iedereen." Dit komt ook door haar gestotter. Dan denkt ze ineens: wat vinden mensen hiervan? Ook heeft ze het gevoel dat iedereen zich inmiddels wel comfortabel voelt, behalve zij. Ariana is nog steeds zoekende. Al zit ze nog maar een paar dagen in het huis, dus alle tijd zou je denken...

Gelukkig heeft ze wel haar duopartner Ashley, Danny én Randy, die zegt dat ze binnen de groep past. "Je hebt van alles wat," legt hij uit. "Dat maakt juist de groep compleet en mooi." Lief! Vervolgens vertelt hij meer over zijn tattoo met de tekst 'niks aan de hand'. Ze vindt het een mooie tattoo en er zit ook een mooie betekenis achter. "Heb ik iets negatiefs in mijn hoofd, dan kijk ik naar mijn hand en denk ik: waarom maak je jezelf gek?," vertelt hij. "Er is niks aan de hand."

Kijkers zijn fan

Net als Randy vinden ook de kijkers van Big Brother, dat Ariana gewoon bij de groep hoort. Veel kijkers zijn zelfs fan van de sympathieke bewoner en hopen dat ze het lang vol houdt. "Dat onzeker zijn van Ariana is totaal niet nodig," schrijft iemand. "Hoop zo erg dat ze niet de dupe van haar eigen issues gaat zijn." Een ander noemt Ariana een 'real person': "Ze zet geen gimmick of zo neer." Laten we hopen dat ze gauw haar weg vindt binnen het huis van Big Brother!

Lees ook: Aha! Lenie uit Big Brother blijkt een tv-bekende (en kun je hier van kennen)