Natascha is één van de tien vrouwen waar haar partner mee date: "Ik hoop dat ik de ware ben"

Media door Zita

Daten is leuk, een relatie hebben ook, maar sommigen combineren dit graag. Dat is natuurlijk prima, maar het is wel lastig als je de hoop krijgt dat je partner alleen voor jou kiest. Dat is een situatie waar Natascha in zit: haar (dating)partner heeft contacten met zo’n negen andere meiden, maar Natascha blijft hoop houden. Ze hoop dat zij de ware is voor hem.

Lees ook: Wil jij de liefde vinden in 2024? Dit zijn de leukste manieren om mensen te ontmoeten

Relatie?

Natascha en Shawn daten nu voor een aantal maanden. Voor Natascha voelt het al alsof zij een relatie hebben, maar Shawn is nog niet toe aan settelen. Sterker nog, hij houdt er wel van om nog met andere dames te daten. Maar zakenrvrouw Natascha gelooft de “echte Shawn” te zien tussen dat daten met andere vrouwen door. Ze hoopt daarbij op een monogame relatie met hem. “Ik wil heel graag commitment vanuit hem zien” zegt ze. Toch is Shawn nog niet klaar om zijn vrijgezelle leven op te geven.

The ultimate playboy

Shawn houdt zelf zo erg van daten en vrouwen, dat hij inmiddels met tien vrouwen tegelijk aan het daten is. Hij noemt zichzelf dan ook “the ultimate playboy”. Natascha vertelt dat hij zichzelf voorstelde als playboy, arrogant en verwaand. Hij heeft zichzelf erg hoog zitten. Ze vertelt dat Shawn aan het begin al zei dat hij geen relatie wil, maar toch denkt Natascha dat hij uiteindelijk voor haar kiest.

Van meerdere walletjes eten

Natascha en Shawn waren zelfs op bezoek bij een TV show van Dr Phil. In de show vertelt Nataschs dat ze “door hem heen kan kijken”. Ze denkt dat alles wat hij zegt, dat hij dat zegt om een muur om hem heen te bouwen. Hij wil volgens haar niemand te dichtbij laten komen. Maar, diep van binnen is hij gewoon een lieve teddybeer.

We weten dat Natascha een relatie wil me Shawn, maar wat wil hij nu zelf? Het liefst raakt hij Natascha niet kwijt, maar hij weet nog niet of hij zijn “playboy” bestaan wil opgeven. Mensen waarschuwen Natascha om bij Shawn weg te gaan. Ze zijn van mening dat hij gemixte signalen geeft, zodat ze bij hem blijft. Toch blijft ze hoop houden op een relatie met Shawn. Wij hopen in ieder geval voor Natascha dat ze gelukkig is, of het nu wel of niet met Shawn is.

Lees ook: 6x signalen die verklappen dat je iemand leuk vindt