6x signalen die verklappen dat je iemand leuk vindt

Single & daten door Anjali

Het ene moment weet je zeker dat jouw gevoelens naar je crush wederzijds zijn, maar dan doet diegene weer iets waardoor je gaat twijfelen. Hoe kom je erachter of ze je echt leuk vinden? Wij hebben een aantal signalen voor je, waardoor jij weet of ze je zien zitten.

1. Leunen

Natuurlijk is het logisch dat wanneer jullie in een drukke kroeg of club staan je crush heel dichtbij komt om tegen je te praten, je hoort elkaar immers niet. Maar wanneer het rustiger is, dat is het moment dat je maar beter op kunt letten. Wanneer iemand naar je toeleunt terwijl je elkaar prima kan verstaan, betekent dat dat diegene écht geïnteresseerd in je is.

2. Diep inademen

Misschien klinkt het een beetje gek, maar mensen zijn geneigd zich onbewust 'stoerder' voor te doen wanneer ze iemand zien tot wie ze zich aangetrokken voelen. Wanneer iemand hun buik inhoudt en borstkas opblaast als ze je zien, is dat om er aantrekkelijker uit te zien. Dat betekent dat ze je leuk vinden, of diegene die tegelijkertijd met jou binnen kwam lopen.

3. Voeten

Nee, ze vinden je niet leuk omdat ze misschien een voetfetisj hebben. Maar een feit is dat de 'voeten wijzen naar waar het hart wil gaan', volgens een Amerikaanse wetenschapper. Wanneer je in een grote groep bent, en de tenen van je crush staan naar jou, weet je dat ze je wel zien zitten.

4. Wenkbrauwen

We openen onbewust onze ogen wanneer we iets zien dat we leuk vinden. Als je crush de wenkbrauwen ook maar een klein beetje optrekt wanneer je aan het praten bent, is de kans groot dat diegen geïnteresseerd in jou is en wat je te zeggen hebt. Natuurlijk kan het zo zijn dat deze persoon je vriendschappelijk interessant vindt, maar het is in ieder geval een goed teken.

5. Lippen likken

Wanneer we iemand aantrekkelijk vinden, produceren we meer speeksel dan normaal. Als je crush hun lippen natmaakt, kan dat betekenen dat diegene meer speeksel heeft geproduceerd, en dat onbewust kwijt moet. Als die persoon het wel héél opvallend naar jou doet, kan dat misschien zelf meer betekenen. Maar té is ook weer niet goed, daar knap je van af.

6. Pupillen

We hebben het al eens gezegd: de ogen worden groter als je naar iets (of iemand) kijkt die je leuk vindt. Dat geldt ook voor de pupillen. De verwijding van de pupillen vindt plaats wanneer een persoon iets of iemand leuk vindt of zich aangetrokken voelt tot iemand. Kijk daarom goed in de ogen: 'the eyes never lie...'