Dit is hoe ieder sterrenbeeld zich het beste voorbereidt op een eerste date

Single & daten door Maya Luz

Eerste dates zijn natuurlijk super spannend! Hoe we ons voorbereiden op een eerste ontmoeting verschilt per persoon. De ene persoon is super nerveus, de ander maakt zich eerder druk om welke kleur lipstick beter past bij hun outift. Dit is hoe ieder sterrenbeeld zich voorbereidt op een eerste date.

Lees ook: Vlinders in je buik: waar komt deze uitdrukking eigenlijk vandaan?

Ram

Om de spanning tegen te gaan moet dit sterrenbeeld even wat stoom afblazen voor een eerste date. De beste manier voor hen om dit te doen is door middel van een work-out.

Stier

Stieren zijn gewoontedieren. Dit houdt in dat dit sterrenbeeld waarschijnlijk al een uitgebreide routine heeft die ze stap voor stap doorlopen voor iedere eerste date. Dit sterrenbeeld weet precies wat ze moeten doen voordat ze de deur uitgaan.

Tweelingen

Tweelingen zijn ontzettend goed in communiceren. Dit sterrenbeeld hoeft voorafgaand aan de date dus zeker geen tijd te spenderen aan het bedenken van goede gespreksonderwerpen. Een goed gesprek starten kost hen geen moeite. Een Tweelingen kan dus lekker achterover leunen terwijl ze wachten op hun date.

Kreeft

Gek genoeg krijgen Kreeften altijd de neiging om hun huis grondig schoon te maken voor een eerste date. Je weet natuurlijk maar nooit hoe de date zal eindigen. Sommige Kreeften zullen zelfs iets te eten maken voor het geval dat hun date over de vloer komt.

Leeuw

Voor een Leeuw is er maar één prioriteit voor een eerste date: dat ze er goed uitzien. Een Leeuw zal voorafgaand aan een date dus veel tijd steken in hun look. Van de outfit tot het haar en de make-up, alles moet perfect zijn.

Maagd

Een Maagd date niet alleen maar voor de lol, ze daten om de liefde van hun leven te vinden. Als voorbereiding voor de date zal een Maagd dan ook een lijstje met vragen bedenken die ze aan hun date kunnen stellen. Hoe moeten ze er anders achterkomen of ze hun soulmate hebben gevonden?

Weegschaal

Voordat een Weegschaal op date gaat, zal dit sterrenbeeld aan iedereen om advies vragen. Ze vragen hun vrienden om tips voor wat ze moeten dragen, hoe ze hun date moeten begroeten en of ze wel of niet moeten aanbieden om de rekening te splitten. Dit luchtteken heeft altijd honderd vragen door hun hoofd spoken voordat ze iemand gaan ontmoeten,

Schorpioen

Dit sterrenbeeld heeft nog weleens de neiging om geheimzinnig te zijn. Ze vertellen dan ook aan niemand dat ze een date hebben. Ze hebben namelijk geen zin in alle vragen die mensen erover kunnen stellen. Voorafgaand aan de date houden ze zich dus lekker stil en doen ze alsof er niks gaande is.

Boogschutter

Boogschutters zijn avonturiers en dates met dit sterrenbeeld zijn dus ook nooit saai. Dit sterrenbeeld is van tevoren aan het opzoeken welke leuke, nieuwe restaurants er in de regio zitten zodat ze hun date hier mee naartoe kunnen nemen. Ze houden ervan om nieuwe dingen uit te proberen en delen dit graag met anderen.

Steenbok

Steenbokken zijn gedisciplineerde types. Ze hebben dan ook een hele strikte routine waar ze zich aan houden voordat ze een date hebben. Hun ritueeltje is tot op de minuut gepland en hier houden ze zich ook echt aan.

Waterman

Watermannen hebben een eccentrieke kledingstijl. Dit laten ze dan ook maar al te graag zien. Een Waterman zal dan voor een date ook veel tijd spenderen aan het uitkiezen van de ideale outfit. Hun slaapkamer ligt achteraf vol met alle kleren die niet zijn gekozen.

Vissen

Vissen is een sterrenbeeld dat nog weleens last kan hebben van anxiety. Het is gezonde spanning maar ze willen niet al te gespannen overkomen tijdens hun date. Daarom doen ze van tevoren verschillende dingen om zichzelf te kalmeren. Denk aan het doen van ademhalingsoefeningen of het drinken van een kop thee.

Lees ook: Dit is welke ‘ick’ jij het ergste vindt op basis van je sterrenbeeld