Dit is welke ‘ick’ jij het ergste vindt op basis van je sterrenbeeld

Single & daten door Maya Luz

Icks, we hebben ze allemaal wel. Het zijn van die kleine dingetjes die ervoor zorgen dat we de persoon waarmee we daten een stuk minder leuk vinden. Ieder sterrenbeeld heeft zo z'n eigen ick. Dit is welke ick jij het ergste vindt op basis van je sterrenbeeld.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn het beste in dirty talken

Ram

Voor een Ram draait alles om actie. Dit sterrenbeeld is super gemotiveerd en heeft altijd wel een doel dat ze willen nastreven. Ze krijgen de ick van passieve mensen. Ambitie is voor hen een non-negotiable.

Stier

Stieren gaan erg goed met geld om. Ze sparen en trakteren zichzelf hier en daar op een dagje shoppen. Maar over het algemeen zijn ze erg verantwoordelijk op het gebied van financiën. Ze krijgen de ick van mensen die zomaar overal geld aan uitgeven.

Tweelingen

Tweelingen communiceren erg goed met anderen. Dit zie je terug in de manier waarop ze praten en schrijven. Ze krijgen een enorme ick van mensen die niet goed spellen. Als iemand bijvoorbeeld 'ik wordt' schrijft, krijgen ze al rillingen.

Kreeft

Kreeften zijn erg zorgzame mensen. Ze willen het liefst alles en iedereen helpen. De Kreeft krijgt daarom de ick van mensen die geen liefde hebben voor dieren of zich weinig bezighouden met andermans gevoelens.

Leeuw

Leeuwen staan graag in het middelpunt van de aandacht. Dit sterrenbeeld krijgt de ick van iemand die hen de spotlights niet gunt. Een Leeuw kan niet daten met iemand die te veel op henzelf lijkt. Om deze reden kunnen twee Leeuwen beter niet met elkaar daten. Ze kunnen de spotlights niet delen.

Maagd

Maagden zijn erg schone en georganiseerde mensen. Ze houden hun huis het liefst spik en span. Dit sterrenbeeld krijgt de ick van sloddervossen.

Weegschaal

Weegschalen houden van eerlijkheid. Ze krijgen daarom een enorme ick van mensen die over anderen oordelen of negatief over anderen praten achter hun rug om. Roddelen is niet helemaal hun ding. Ze gaan ook absoluut niet goed om met mensen die anderen als minderwaardig beschouwen.

Schorpioen

Als er iets is waar Schorpioenen veel waarde aan hechten, dan is het loyaliteit. Wanneer ze erachter komen dat de persoon waarmee ze daten ooit is vreemdgegaan, dan gaan alle alarmbellen af. Dit is voor hen meer dan een ick, het is een directe dealbreaker.

Boogschutter

Boogschutters leven voor de lol. Ze gaan graag op avontuur en zijn erg spontaan. Dit sterrenbeeld krijgt dan ook een enorme ick van mensen die saai zijn. Muurbloempjes zijn niks voor Boogschutters. Als hun date liever op de bank blijft zitten dan dat ze op avontuur gaan, is dit voor een Boogschutter een flinke ick.

Steenbok

Steenbokken hebben hun hele leven op orde. Van hun carrière tot hun financiën, dit sterrenbeeld heeft alles op een rijtje. Ze krijgen dan ook enorm de ick van mensen die het tegenovergestelde zijn hiervan. Denk aan mensen die altijd hun rekeningen te laat betalen of amper ambitie hebben.

Waterman

Niet op een appje antwoorden van een Waterman is een doodzonde. Een Waterman wil een partner die aan kan tonen dat ze een goede vriend kunnen zijn. En ja, je appjes niet beantwoorden helpt daar niet echt bij.

Vissen

Vissen zijn erg gevoelig. Ze kunnen er dus echt niet tegen als iemand onbeleefd is. Niet aardig kunnen doen tegen anderen is voor dit sterrenbeeld een enorme ick.

Lees ook: Je vrienden en je partner kunnen het niet met elkaar vinden: zo ga je ermee om