Kijkers Winter vol Liefde worden moe van 'kieskeurige' Edith: "wat flexibiliteit is toch echt nodig"

Media door Jennifer

Voor Edith in Winter vol Liefde ziet de toekomst er niet rooskleurig uit. In haar laatste week heeft ze nog steeds Aroen als potentiële partner. Alleen twijfelt ze zelf enorm over hem. Ondertussen probeert hij, zelfs na kritiek, nog steeds haar hart te veroveren. Maar gaat het hem lukken of blijft Edith voorlopig nog single?

Edith in Winter vol Liefde

Ook voor Edith in Winter vol Liefde is de laatste week aangebroken. Na drie vrijgezelle heren heeft ze nu nog maar één potentiële liefde over: 56-jarige Aroen, en hij wil zelf in ieder geval wel voor het avontuur gaan. Hij had meteen een goed gevoel bij Edith, zodra hij haar introductievideo zag. "Ze straalt warmte uit," zei hij destijds. Ook in de afleveringen zien we dat hij open erin gaat. Edith kan ook zeker lachen met Aroen. Alleen blijken ze ook erg verschillend. Zo is hij heel gelovig, terwijl Edith niets moet hebben van het geloof. Desondanks voelt Aroen zich wel thuis bij Edith. Zij vindt hem op haar beurt ook duidelijk wel aantrekkelijk. Hij is namelijk de eerste man, waarvan ze even kort de billen aanraakt. "Nee, ik gaf hem geen tik op zijn kont," zegt ze daarna lachend voor de camera. "Dat was eigenlijk gewoon een corrigerende druk op de billen." Ja, ja! *wink*

Natuurlijk wordt Aroen, net als zijn voorgangers, meegenomen naar de pistes. Edith is immers dol op skiën en wil graag dat haar toekomstige partner daar hetzelfde over denkt. Ze geeft de vrijgezel dan ook graag een skilesje.

Beetje saai met Aroen

Het skiën verloopt redelijk goed, al valt beginneling Aroen zeker een keer in de sneeuw. Achteraf komen ze wel lachend het café binnen, waar het tijd is voor nog een goed gesprek. De twee voelen zich wel lichtelijk aangetrokken tot elkaar, maar toch twijfelt Edith over Aroen. Eerder viel het ook stil in de auto, doordat Aroen geen vragen had voor Edith. In zijn ogen weet hij echter al veel over haar. "Ik heb je nu een paar dagen meegemaakt en geobserveerd. Ik heb wel een beetje mensenkennis, en het bevalt me wel," vertelt hij later in het café. Hij is gewoon iemand, die alles graag op zich af laat komen. Daarbij heeft hij duidelijk laten weten, dat hij haar in ieder geval een mooie vrouw vindt. "Dat zegt wel wat, hè?" zegt hij. Edith vindt complimenten zeker niet erg. Maar ze ziet ook graag, dat een man interesse in haar toont en in haar hart en gevoel. Daarnaast vindt ze hem nogal rustig, waardoor ze over hem twijfelt. "Of je mij wel bij kan houden," legt ze hem uit. Ze vindt het een beetje saai en wil meer spontaniteit.

Te kieskeurig

Edith heeft dus een duidelijke eigen wil en dat dramt ze nogal door bij haar potentiële liefdes. De kijkers zijn het gedram van Edith inmiddels wel een beetje zat, zien we op socialmediakanaal X. "Ik word zó moe van Edith," reageert een kijker, terwijl een ander zegt: "Wordt niet goed van Edith met haar checklist." De kijkers vinden haar veel te kieskeurig en adviseren eigenlijk om flexibeler te zijn. "Dat is toch echt nodig om een nieuwe kerel in je leven toe te laten," denkt een kijker.

Ondertussen doet Aroen wel nog steeds zijn best, ondanks de kritiek die hij krijgt van Edith. Alleen lijkt het niet te helpen. Aan het eind van de aflevering concludeert ze namelijk nog steeds, dat ze niet bij elkaar passen. Tja... Wordt het überhaupt nog wat met Edith in Winter vol Liefde of blijft ze alleen?

Lees ook: Benjamin stuurt Joshua definitief weg, Winter vol Liefde-kijkers reageren lovend: "Hij kan ballen tonen"