Glowy het nieuwe jaar in met de Discovery Kits van IMAGE Skincare

Gezicht door Zita

Onze huid heeft het vaak zwaar te verduren in de winter. Zeker aan het einde van het jaar en na de drukke feestdagen. De hoogste tijd dus om even te ontspannen en je huid een boost te geven. Dat doe je met de nieuwe Discovery Kits van IMAGE Skincare, zodat je helemaal glowy het nieuwe jaar ingaat.

Discovery Kits van IMAGE Skincare

De producten IMAGE Skincare zorgen voor een effectieve huidverbetering. Bij ieder product zorgt wetenschappelijk onderzoek voor de basis. In de producten wordt gebruik gemaakt van hoge concentraties innovatieve en natuurlijke ingrediënten. Deze formules zijn nu in vijf verschillende, nieuwe varianten beschikbaar in de Discovery Kits, die voor een stralende en glowy huid zorgen.

Microbiome Essential Kit

Het is belangrijk dat je huid goed gehydrateerd is, zeker in de winter. Kan jouw huid wel wat extra hydratatie gebruiken? Dan is de Microbiome Essential Kit echt wat voor jou. De BIOME+ collectie in deze kut bevat ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zoals botanische adoptogenen en squalaan, dat uit suikerriet is verkregen. De BIOME+ Cleansing Comfort Balm, het Dew Bright Serum, en de  Cloud Crème zitten ook in deze kit. Echte verwennerij voor jouw huid!

biome essential kit

Vital Hydration Kit

Heb je naast hydratatie ook verheldering van de huid nodig? De VITAL C producten uit de eerste collectie in deze Vital Hydration Kit hydrateren én verhelderen de huid door de vitamine C, antioxidanten en hyaluronzuur in de producten. Heb je een droge, gevoelige en/of rode huid? Dan is deze kit perfect voor jou.

vital hydration kit

Clear Skin Solutions Kit

Je weet misschien wel dat het reinigen van je huid ontzettend belangrijk is. Zeker wanneer je een acnegevoelige en vette huid hebt, is extra aandacht onmisbaar. Deze Clear Skin Solutions Kit is ontwikkeld voor mensen met dit huidtype. De kit bevat een Clarifying Salicylic Gel Cleanser, een Restoring Serum en de Clarifying Repair Crème uit de CLEAR CELL-collectie. Deze producten helpen bij een overmatige talgproductie en zuiveren de huid, wat zorgt voor een egaal resultaat.

clear skin solutions kit

Ready Set, Discover Set

Wil je een beetje van best of all worlds? Kies dan voor de IMAGE Skincare Ready, Set, Discover Set. Hierin vind je de ORMEDIC Balancing Facial Cleanser die reinigt en balanceert, het Hydrating Anti-Aging Serum dat voedt en de Daily Matte Moisturizer SPF30 die beschermt. Ontdek wat bij je past in deze set en zorg voor een stralende, gezonde huid.

ready set discover set

Brighten & Protect Kit

We weten dat het heel belangrijk is om je huid goed te beschermen. Wil je een stralende huid en tegelijkertijd je huid goed beschermen? Dan is deze kit voor jou! Deze kit bestaat uit de ILUMA Intense Brightening Exfoliating Cleanser, de Intense Brightening Serum en de PREVENTION+ Daily Matte Moisturizer met SPF30 . De drie favoriete producten voor een stralende huid en de perfecte ochtendroutine.

brighten & protect kit