Veel lof voor 'geweldige reactie' van concurrent Jennifer Lawrence op Golden Globes-winnaar Emma Stone

Celebs door Jennifer

Samen met Emma Stone is Jennifer Lawrence momenteel één van de beste actrices ter wereld. Geen wonder dat beide dames waren genomineerd tijdens de Golden Globes. Alleen kan maar eentje natuurlijk met de award naar huis en deze keer pakt Emma de winst. Dit tot teleurstelling van onder meer Jennifer, die wel als waardige concurrent reageert. Op social media zijn mensen lovend over haar zeer uitbundige reactie. Lief!

Jennifer Lawrence tijdens Golden Globes gala

Op zondagavond 7 januari zijn weer Golden Globes awards uitgereikt. Ondanks het grote succes van Barbie ontvangt de live-actionfilm slechts één award. Grote winnaars waren dit jaar de films Oppenheimer en Succession. Daarnaast waren ook actrices Jennifer Lawrence uit No Hard Feelings en Emma Stone uit Poor Things genomineerd. Zij streden samen met onder meer Margot Robbie uit Barbie en Natalie Portman uit May December om de award voor Best Performance by an Actress in a Motion Picture, Musical or Comedy. Allemaal goede actrices die niet voor niets zijn genomineerd, maar alleen één actrice kan natuurlijk de winnaar zijn. En Emma was de lucky one, die er met de award vandoor ging.

Dat is voor onder andere Jennifer logischerwijs wel even een teleurstelling. Iedereen wil graag winnen, dus ook zij. Grappend reageert ze tijdens de introductie van de genomineerden ook, dat ze bij verlies weg zou lopen. Ha! Gelukkig heeft ze dit niet echt gedaan. In plaats daarvan reageert ze juist harstikke uitbundig op de winst van Emma, die overigens wel een goede vriendin is. Op socialmediakanaal X reageren mensen lovend op de enthousiaste Jennifer.

"Grootste fan van Emma Stone"

Ondanks de grap van Jennifer reageert ze namelijk wel erg supportend op Emma. Ook Margot Robbie reageert overigens enthousiast op de winst van hun winnende concurrent, maar vooral Jennifer krijgt een hoop lof. Zo reageert iemand: "Jennifer Lawrence is één van Emma Stone's grootste fans." Een ander wil Jennifer wel graag als host zien bij de Golden Globes 2025.

Het is trouwens vrij logisch dat ze zo reageert. Jennifer en Emma zijn namelijk al een tijdje erg close met elkaar. En goede vriendinnen gunnen elkaar iets, right? De twee actrices waren ooit overigens nog wel rivalen, maar werden later vriendinnen door een gezamenlijke vriend: acteur Woody Harrelson. Daarnaast hadden Jennifer en Emma in het verleden ook dezelfde stalker: John 'the orchestra guy'. Dat maakt hun connectie nóg iets sterker. Alleen waren er nog even twijfels bij Emma, toen ze elkaar eindelijk gingen ontmoeten. Daarvoor hadden ze het over en weer over de stalker en plotseling kreeg Jennifer de gedachte in haar hoofd: wat als Emma plotseling de stalker was en niet Emma? "Dus Jen belt me op en zegt: 'Ik wil gewoon zeker weten dat je niet John the orchestra guy bent.'," vertelt ze in een oud interview met Insider. "Dat was ik niet. En toen ontmoetten we elkaar. Dat is ons schattige liefdesverhaal."

Lees ook: Roddelende Taylor Swift en Selena Gomez gaan viral (en dít is waar het mogelijk over ging)