Jennifer Lawrence ontkent geruchten over plastische chirurgie: "heb precies dezelfde neus"

Celebs door Jennifer

Wanneer je zo'n grote ster bent als Jennifer Lawrence, kun je het geroddel helaas niet ontwijken. Deze keer is de voormalige Hunger Games-actrice het mikpunt van rumours over mogelijke plastische chirurgie. Al ontkent de actrice de roddels over een neusoperatie nu glashard in een interview met Kylie Jenner. Ze is gewoon zo'n twintig jaar volwassener geworden. That's it.

Jennifer Lawrence over plastische chirurgie

In de wereld van celebrities ligt er geen taboe op plastische chirurgie. Sommige bekende mensen doen het graag en regelmatig. Ze hebben het geld er ook voor, dus waarom niet? Ook actrice Jennifer Lawrence ziet er telkens weer goed uit op de rode lopers. Nu ze een grote ster is in Hollywood, kan ook zij de roddels niet ontwijken over mogelijke cosmetische operaties. Al ontkent Jennifer de geruchten met liefde in een interview met Kylie Jenner voor Interview Magazine.

Zo wordt er onder meer gezegd, dat Jennifer een oogoperatie heeft gehad. Al zijn de roddels volgens de actrice ontstaan door haar veel te goede make-upartiest. "Ik noem hem een plastisch chirurg," vertelt ze. Sinds dat ze met hem samenwerkt, is iedereen namelijk overtuigd van de oogoperatie. Maar dat is dus niet waar: "Ik doe make-up." Ha!

Geen oog- en neusoperatie

Naast de geruchten over een oogoperatie denken mensen ook, dat Jennifer een neusoperatie heeft gehad. Alleen vergelijken mensen blijkbaar foto's van de actrice, waar ze negentien en dertig jaar is. Tja, dan zie je inderdaad wel grote verschillen. "Ik ben volwassen geworden," zegt ze simpelweg. "Ik verloor babyvet in mijn gezicht. Mijn gezicht veranderde, omdat ik ouder werd." Dat klinkt logisch, toch? Er is dus geen sprake van een neusoperatie. Jennifer heeft naar eigen zeggen "precies dezelfde neus". Wel zijn haar wangen kleiner geworden, maar gewoonweg door het proces van volwassen worden. Dat je het weet.

Lees ook: Jennifer Lawrence onthult halfjaar na bevalling geslacht én naam van baby