Jennifer Lawrence onthult halfjaar na bevalling geslacht én naam van baby

Celebs door Elsemieke

Jennifer Lawrence en haar man Cooke Maroney werden in februari al ouders geworden van hun eerste kindje, maar ze maakten nooit bekend hoe de kleine spruit heet. Tot nu, maar liefst een halfjaar na de geboorte van de baby.

Jennifer Lawrence en Cooke Maroney verklappen naam baby

Jennifer Lawrence (32) heeft zes maanden na de geboorte van haar kind eindelijk het geslacht én de naam van haar baby onthuld. In gesprek met 'Vogue' vertelt Jenniffer dat ze een zoontje heeft. Ook verklapt ze dat zijn naam Cy is. De naam Cy is geïnspireerd op een van de favoriete artiesten van de man van Jennifer, Cooke Maroney. De Amerikaanse schilder Cy Twombly is een groot voorbeeld van de liefde van Jennifer. "Ik staarde naar hem en ik was meteen verliefd", aldus Jennifer. 

Baby beschermen

Hoewel het bekend was dat Jennifer Lawrence zwanger was, wilde de The Hunger Games-actrice weinig details over haar zwangerschap en kindje delen. In Vanity Fair zei ze vorig najaar: ‘Als iemand op een feestje tegen mij zou roepen ‘oh mijn god, je krijgt een baby’, dan kan ik niet zeggen ‘daar wil ik niet over praten. Ga uit m’n buurt, gek!’ Maar ieder instinct in mijn lichaam wil de privacy van de baby beschermen voor de rest van zijn of haar leven, zo goed als ik kan.’ De actrice wil ook niet dat vreemden zich vertrouwd gaan voelen in de buurt van haar kind. “Ik wil niet dat iedereen zich welkom voelt in zijn of haar bestaan. Dat begint voor mij door de baby niet te betrekken bij dit onderdeel van mijn werk.”

Schattig: Bibi Breijman deelt nieuwe foto’s van baby Chester