Lil Kleine en Jaimie Vaes niet eens geworden over de verdeling van spullen

Celebs door Elsemieke

Ex-geliefden Jaimie Vaes en Lil Kleine zijn er samen niet uitgekomen om de verdeling van hun spullen soepel te laten verlopen. Daarom moeten de twee nu alsnog op 4 januari voor de rechter verschijnen. 

Lil Kleine en Jaimie Vaes weer voor de rechter 

Jorik Scholten en Lil Kleine stonden eerder al in november al voor de rechtbank in een poging hun spullen te verdelen. Niet alleen dure horloges vonden niet de juiste eigenaar, ook om servies en een broodrooster was veel gedoe. Ook de Playstation-controllers en sierkussens waren voer voor discussie. Zo gaf Jaimie aan dat ze per se de blender wilde hebben. De twee kregen toen de tijd om samen tot een oplossing te komen en te bewijzen wat zij wel of niet bezitten, maar dat was geen succes. Op 17 januari staan de twee ook tegenover elkaar in de rechtbank van Amsterdam om de omgangsregeling van de 3-jarige Lío te regelen.

Lil Kleine heeft spijt van mishandeling Jaimie Vaes: "harde les"

Hoofd tussen de deur

Jaimie beëindigde de relatie met Lil Kleine in februari 2022, toen beelden uitlekten waarop te zien is dat hij haar hoofd tussen een autodeur sloeg. Jaimie deed later aangifte van mishandeling. Ze deed later aangifte van mishandeling, maar het onderzoek in die zaak loopt nog.