7x leukste kerstcadeau’s voor gemotiveerde sporters

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

De feestdagen komen steeds dichterbij en dus is het tijd om cadeautjes in te slaan! Wil je dit jaar een perfect cadeau scoren voor je favoriete gym rat? Dit zijn de leukste kerstcadeautjes voor gemotiveerde sporters.

Lees ook: Dit is hoe jij altijd het perfecte cadeau scoort

Lifting straps

Houdt de persoon waarvoor je een cadeau koopt van krachttraining? Dan maak je ze sowieso blij met lifting straps. Deze bandjes doe je om je polsen en wikkel je vervolgens om de handvatten van een gewicht om jezelf wat meer grip te geven. Of een sporter nou super gevorderd is of pas net begint, deze tool kan iedereen goed gebruiken!

U Fit One Lifting Straps - Deadlift Straps - Padded Straps - Bodybuilding - Gewichtshef - Powerlifting - Wrist Wraps - Fitness - Lifting Belt - Gym Straps - €12,98

Een nieuwe waterfles

Genoeg water drinken is belangrijk voor ons allemaal, maar zeker als je veel sport is het essentieel. Sporters kunnen altijd wel een extra waterfles gebruiken, aangezien ze altijd overal en nergens liggen.

Motiverende blauw-oranje plastic Drinkfles - Tritan - Set van 3 Flessen (2000 ml + 750 ml + 280 ml) -Waterfles - Met tijdmarkeringen - Waterfles met deksel en rietje - Lekvrije BPA-vrije Drinkfles sport Fitness Wandelen School en Vakantie J5004 - €18,50

Een cadeaubon voor nieuwe sportkleding

Een gemotiveerde sporter heeft eigenlijk nooit genoeg sportkleding. Je wasmand ligt dan de hele week door vol met sportleggings en sportbeha's. Als je echt niet weet wat ze precies nodig hebben, ga je nooit de fout in met een cadeaubon. Een cadeaubon geven voelt misschien lui en simpel, maar geloof ons, een sporter gaat hier zeker blij mee zijn.

Een sporttas

Als gemotiveerde sporter kan je nooit genoeg tools hebben om mee te nemen naar de sportschool. Denk aan straps, een lifting riem, handschoentjes en natuurlijk je waterfles en handdoekje. En dan moet je vaak ook nog sportkleding en schoenen meenemen. Een goede sporttas is dus echt onmisbaar! Heeft de persoon waarvoor jij een cadeau zoekt nog geen fatsoenlijke gymtas? Dan is dit het moment om ze er eentje te geven.

PUMA teamGOAL 23 Teambag M Sporttas Unisex - Maat OSFA - €32,24

Een massage tool

Mensen die vaker in de sportschool te vinden zijn dan niet, zullen regelmatig last hebben van spierpijn of blessures. Een goede massage tool is voor hen dus een echte life saver! Wil je dit cadeau wat uitgebreider aanpakken? Dan kan je ze bijvoorbeeld ook een proffesionele massage cadeau doen.

Rockerz Massage Gun - Sport en Relax Massage apparaat - Krachtig - Draadloos - Inclusief Koffer - Met 6 opzetstukken - 30 snelheden - €44,95

Een sportief reisje

Sporters zitten vaak in een vaste routine. Ze gaan op vaste dagen en op vaste tijdstippen naar de sportschool of sportclub en doen daar dezelfde soort work-outs. Om ze te verrassen, neem je ze daarom mee op een sportief reisje. Zo trek je ze op een leuke manier even goed uit hun routine. Denk bijvoorbeeld aan een skireisje, een wandeltocht of een bootcamp.

Oortjes

Tijdens een goede work-out kun je eigenlijk niet zonder oortjes of een koptelefoon. Hierdoor sluit je je echt even af van de buitenwereld en je focussen op wat je aan het doen bent. Draadloze oortjes zijn dan ook een echte must!

JBL Tune 230NC TWS - Volledig Draadloze Oordopjes Met Noise Cancelling - Zwart - €64,99

Lees ook: De leukste cadeaus voor een kaaskop