Dit zijn de leukste tattoo's met rode inkt

Lichaam door Maya Luz

Een tattoo in zwarte inkt zien we vaak. Het is voor veel tattoo's de standaard kleur. Maar je kan je tattoo's natuurlijk ook in een andere kleur laten zetten, rood bijvoorbeeld! Wij zijn helemaal weg van deze rode tattoo designs.

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de grootste tattoo liefhebbers

Een rode roos

Als je een roos wil laten tatoeëren, is het bijna raar als je dit niet in het rood laat doen toch? Rozen zijn er in verschillende kleuren, maar rode rozen zijn klassiek. Als je wil gaan voor een rode roos, raden we daarom zeker aan om eens na te denken over het zetten van een roos in rode inkt. Het geeft de roos een unieke look!

Een aardbei

Dit is wat ons betreft de schattigste tattoo ooit! En aangezien aardbeitjes rood zijn, is het ook logisch om de tattoo in het rood te laten zetten! Wij zijn helemaal weg van dit design.

Een hartje

Als we dan toch op het onderwerp van rode voorwerpen zitten, is een hartje natuurlijk een logische volgende stap. Er zijn ontzettend veel prachtige designs met hartjes. Je kan het erg simpel houden of juist helemaal uitpakken met een uniek design. Een echt hart laten zetten kan bijvoorbeeld ook! Extra tip: een hartje is een hele leuke tattoo om als matchende tattoo te laten zetten met je bestie.

@ivyink_ Start an all red sticker sleeve with me ❤️💌🍷 #ivyink #finelinetattoo #redtattoo #redfinelinetattoo #goldcoast #tattooideasforgirls #minimalisttattoo #tattooideas #tinytattoos #minimalisttattoo #tattooplacement #tattooidea #tattoolover #foryou ♬ Keep Dat Nigga - iCandy

Kersjes

Op het gebied van fruit kunnen we de kersjes niet overslaan! Dit is wat ons betreft ook een ontzettend schattig design dat je heel simpel kunt houden of juist wat grootser aan kunt pakken. Deze is ook zeker leuk in combinatie met de aardbei!

Angel numbers

Angel numbers kunnen ontzettend persoonlijk zijn, daarom vinden we het ook een perfect idee om ze te verwerken in een tattoo. Door deze in rode inkt te zetten, valt de tattoo mooi op en is deze nog net een stukje unieker.

Je favoriete quote

Net als met angel numbers, kan je favoriete quote erg persoonlijk zijn. Denk aan je favoriete quote uit je favoriete film of serie of een songtekst waar jij jezelf erg in herkent. Door deze tattoo in rode inkt te zetten, valt deze extra op. Combineer de tekst met een mooi lettertype om deze extra persoonlijk te maken.

Een slang

We hadden het tot nu toe vooral over schattige tattoo's, maar rode inkt tattoo's kunnen ook ontzettend stoer zijn. Denk bijvoorbeeld aan een slang! Deze tattto is hierdoor extra uniek en opvallend. En we belanden hierdoor direct in onze Reputation era!

@ivyink_ Tattoo dump but make it red edition 🍓🍒💌🍰💋🍷🧣 #redtattoo #finelineredink #redinktattoo #finelinetattoo #tattooideas #tattooing #tattooinspo #ivyink #sosatisfying #tinytattoos #bestietattoos #tattoosforgirls #goldcoasttattooartist ♬ dark red - bel★

Lees ook: Een matching tattoo laten zetten? Hier vind je de leukste designs