Dit zijn de uniekste Halloween kostuums voor dit jaar

Vrije tijd door Maya Luz

Halloween is dit weekend al! Weet jij nog niet wat jij wil zijn met Halloween dit jaar? Niet getreurd want wij hebben een aantal superleuke kostuums voor je, die niet alleen snel samen te stellen zijn, maar ook nog eens super uniek zijn!

Lees ook: Zo organiseer je het ultieme halloweenfeest voor je vrienden

Evelyn Hugo

Voor de mensen die op Booktok zitten is dit een naam die je vast bekend voorkomt. Heb je The Seven Husbands of Evelyn Hugo nog niet gelezen, dan is dit kostuum misschien iets te niche. In het kort, Evelyn Hugo is een filmster die aan het einde van haar leven, haar verhaal met de wereld wil delen. Ze stond bekend om haar signature kleur: smaragdgroen. Een jurk in deze kleur is voor dit kostuum dus een must! Parels, handschoenen en blonde lokken zijn daarnaast ook onmisbaar.

Alice Chambers

We herinneren ons allemaal Don't Worry Darling nog wel toch? Met Halloween is het het perfecte moment om ieders geheugen even op te frissen! Als je verkleed wil gaan als Alice kun je het beste gaan voor de look aan het einde van de film. Hiervoor heb je een witte jurk nodig en een hoop nepbloed. Voeg hieraan een zwart strikje toe in je haar om de look af te maken. Heb je een vriend? Dan kan hij de rol van Harry Styles op zich nemen.

Een discobal

Een discobal is het perfecte simpele maar effectieve kostuum. Het belangrijkste is dat je glimt en straalt. Ga voor zilveren items die de look van een discobal nabootsen. Maak de look af met discobal oorbellen en glanzende make-up, wij dachten zelf aan lekker veel glitter.

Weird Barbie

Barbie gaat ongetwijfeld een van de populairste kostuums zijn dit jaar. Maar wat we waarschijnlijk het meeste gaan zien, is stereotypische Barbie. Wil jij de Barbie look graag doen voor Halloween maar wil je het toch iets anders aanpakken? Ga dan voor Werid Barbie! Trek een roze jurk aan die je een beetje hebt beklad met stift, Doe lekker gek met je make-up en steek je haar op. En doe wat rek en strek oefeningen de dag voor Halloween zodat je net zo lenig kunt zijn als de echte Weird Barbie.

Barbenheimer

We weten het, Barbie is niet origineel. Maar we herinneren ons allemaal het fenomeen Barbenheimer nog wel. Barbie en Oppenheimer kwamen op dezelfde dag uit wat zorgde voor prachtige memes. Wil jij hier een homage aan brengen, combineer dan de looks van beide films. Ga voor half Barbie en half Oppenheimer. Je kan hier ontzettend creatief mee zijn maar het kan ook een erg simpel kostuum zijn, maar iedereen weet ongetwijfeld wat je voor moet stellen.

Lees ook: Halloween komt eraan! Dit worden de hipste kostuums van 2023