Zo organiseer je het ultieme halloweenfeest voor je vrienden

Vrije tijd door Maya Luz

Halloween is dit weekend al! Wil jij een geweldig griezelfeest organiseren voor je vrienden? Dan heb je een aantal dingen nodig om er een perfecte avond van te maken. Dit is hoe jij het ultieme halloweenfeest organiseert voor je vrienden!

Lees ook: Halloween komt eraan! Dit worden de hipste kostuums van 2023

Pak uit met de decoraties

Halloween is de beste tijd van het jaar als het op decoraties aankomt. Dit is het moment om groots uit te pakken. Er zijn ontzettend veel leuke Halloween decoraties in de winkels te vinden op dit moment maar je kan ook zelf aan de slag gaan met wat spookachtige DIY's. De keuze is in ieder geval reuze. Bedenk voor jezelf een thema en kijk naar hoe eng je je feestje wil maken. Ga je voor bloederig of voor grappig en spooky?

@macy.blackwell Lit Ghost (with arms!)👻 Try this easy update to give your ghosts a little variation! 1. Grab a tomato cage. 2. Tie the loose ends together with a rubber band. 3. Insert a pool noodle to make the arms. 4. Run lights through the cage. 5. Toss over a white sheet. 6. Add black eyes with sticky felt #ghost #halloweendiy #diyhalloween #halloweendecor ♬ Trick or treat - sophie 🎃

Bedenk een thema voor de kostuums of laat ieders creativiteit de vrije loop

Bij een Halloween feestje mogen de kostuums natuurlijk niet ontbreken. Om een leuke samenhang te creëren tussen jou en de gasten onderling, is het leuk om een thema te bedenken. Verkleed je bijvoorbeeld allemaal als je favoriete celebrity of filmpersonage. Zie je dit niet zo zitten, dan kun je ieders creativiteit natuurlijk ook volledig vrij laten. Dan kunnen je vrienden je verrassen met hun creatieve kostuums.

Stel de perfecte spooky playlist samen

Geen feest is compleet zonder een goede playlist. Stel een lijst samen met spooky liedjes en klassiekers waardoor iedereen de dansvloer op rent!

Maak creatieve enge snacks

Halloween geeft ons de ideale mogelijkheid om creatief te zijn als het op eten aankomt. Maak creatieve en spookachtige snacks waar je gasten honger van krijgen maar die er toch ook wel een beetje eng uitzien! En je hoeft het hierbij niet alleen bij eten te houden. Je kan ook veel leuke cocktails maken bijvoorbeeld! TikTok staat vol met leuke recepten dus wij raden zeker aan om daar eens een kijkje te nemen.

@thespritzeffect Since the green version was so loved, heres a bloody 🧛🏻‍♂️ good red mimosa! #vampire #halloween #mimosa #thespritzeffect #spookyszn #spookyrecipes #spookydrinks #falldrinks #halloweenideas #halloweeninspo ♬ original sound - Audrey🎃

Lees ook: De leukste Halloween DIY’s voor kinderen