Cute! Nostalgische Teletubbies-zonnetje Jess Smith is zwanger van haar eerste baby

Celebs door Jennifer

De kans is groot dat je als kind wel minstens één aflevering van de Teletubbies hebt gezien. Als dat zo is herinner je je, naast de kreet "ah oh", vast nog wel het vrolijke zonnetje. De lachende baby zit voor altijd in ons collectieve geheugen! Ondanks dat deze baby allang geen klein kind meer is. De baby van toen is inmiddels een prachtige jongedame geworden, die momenteel zwanger is van een eigen (lachende) baby. Aww!

Teletubbies-zonnetje Jess Smith zwanger van eerste baby

Full circle moment voor Jess Smith, die we vooral kennen uit één van de bekendste jeugdprogramma's. Herinner je je nog de lachende baby in het zonnetje uit de Teletubbies? Nou, die baby van toen is de nu jongvolwassen Jess. Al heeft ze inmiddels een heel ander leven. Jess leeft tegenwoordig meer op de achtergrond en heeft een 'normale' baan in de beveiligingssector. Ondertussen heeft ze een relatie met Ricky Latham én is ze bezig haar eigen gezin te stichten. Yep, ze wil haar eigen lachende baby! En het begin is er, want Jess is momenteel zwanger van haar eerste kindje. "Wanneer twee drie worden," schrijft ze onder een Instagrampost. Op de foto zien we een echo. Cute!

Onder de Instagrampost stromen ook reacties binnen van mensen, die vroeger naar de Teletubbies hebben gekeken. "De Teletubbies zon-baby krijgt haar eigen zon-baby," schrijft iemand emotioneel. Een ander herinnert zichzelf aan haar leeftijd: "Zon-baby krijgt een baby... Damn, ik ben oud."

Gecast in ziekenhuis

Ach, de tv-kijkers van toen zijn waarschijnlijk bijna net zo oud als het Teletubbies-zonnetje Jess zelf. In 2022 was het precies een kwart eeuw geleden, dat ze werd gecast als zonnetje voor de populaire jeugdserie. Doordat ze zelf een baby was, herinnert ze zich er zelf helaas weinig van. "Er werd mij verteld dat ik gecast werd in het ziekenhuis," vertelde ze destijds in een interview met Mirror. Volgens het ziekenhuispersoneel was ze een "guitige baby". Dat was namelijk de criteria van de producent van de Teletubbies. Wanneer in het ziekenhuis zo'n baby werd ontdekt, moest er meteen contact worden opgelegd met de producers. En Jess bleek de perfecte baby! En hoe ze uiteindelijk haar lach op beeld hebben gekregen? Nou, door Jess voor een spiegel neer te zetten. "Ik lachte dus gewoon met mezelf," vertelt ze.

Lees ook: Deze 7 personages joegen vroeger je de stuipen op het lijf