Wat goééd! Familie Meiland krijgt bezoek van déze oude bekende: "had meteen weer klik met Martien"

Media door Jennifer

Het realityprogramma Chateau Meiland is al jaren vaste prik op tv. En nog steeds genieten mensen van de soms chaotische perikelen van de Meilandjes. Mocht je een trouwe kijker zijn, herinner je je één persoon vast nog goed: huishoudster Nadège. Zij bleef achter in Frankrijk, zodra de familie terugging naar Nederland. Dat nam ze hen zeker kwalijk, maar gelukkig is de band weer hersteld. En de familie Meiland heeft zich aan hun belofte gehouden: ze zijn in Nederland herenigd met Nadège.

Huishoudster Nadège herenigd met familie Meiland in Code Rosé

Ze was jarenlang de vaste huishoudster van het gezin. Alleen werd de trouwe huishoudster Nadège vervolgens achtergelaten, toen de familie Meiland besloot om terug te gaan naar Nederland. Hun droom voor B&B Chateau Meiland was klaar en ze wilden door naar een nieuw avontuur. Alleen was dat wel zonder de Franse Nadège, die zich destijds naar eigen zeggen "in de steek gelaten" voelde. De familie Meiland en Nadège hadden even een heftige ruzie, maar werden vorig jaar al even herenigd in Frankrijk. Voor de camera van Shownieuws vertelde Martien destijds dat "het heel emotioneel was om Nadège weer te zien". Ze had toen namelijk kanker. Tijdens deze emotionele hereniging beloofden de Meilandjes, dat ze haar naar Nederland zouden halen zodra ze beter was.

En het moment is eindelijk daar! Niet lang geleden heeft Nadège voor het eerst een bezoekje gebracht aan Nederland. Aan Shownieuws vertelt de ex-huishoudster van de familie Meiland, dat ze het "heel leuk" vond om iedereen te zien. "Ik had meteen weer een klik met Martien," aldus Nadège.

Haring happen in Volendam

Zoals gezegd was het voor Nadège de eerste keer in Nederland. Ze heeft dan ook de meest traditionele dingen gedaan. Zo werd ze eind september gespot op de Dijk van Volendam, waar ze een haring hapte. Yum! "Wat is Nederland ontzettend mooi," zegt ze in het interview. Ze was vooral van het vissersdorpje erg gecharmeerd, alleen al dankzij de klederdrachten.

Nadège voelt zich trouwens gelukkig weer goed. "Ik ben weer helemaal gezond en kan alles aan," vertelt ze. Ze heeft enorm genoten van haar dagen in Nederland en mocht natuurlijk overnachten in Code Rosé, de nieuwe Bed & Breakfast van de familie Meiland in Noordwijk. "Ze hebben er echt iets prachtigs van gemaakt," zegt Nadège daarover.

Je verwachtte het waarschijnlijk wel, maar beelden van de hereniging zullen zeker in Chateau Meiland te zien zijn. Dat gebeurt al in het lopende seizoen. Je kunt Chateau Meiland elke maandag zien om 20.30 uur bij SBS6.

Lees ook: Caroline, 'verbannen huisvriendin' van de Meilandjes, brengt eigen boek uit vol onthullende familiegeheimen