Deze 8 herfstactiviteiten kosten je bijna niks

Vrije tijd door Juliët

Nu oktober begonnen is, wil je ook nog wel wat herfstige activiteiten doen. Wil je een beetje geld besparen? Dat kan met de volgende activiteiten. Deze kosten namelijk (bijna) niets.  Jij komt deze herfst wel door.

Herfstactiviteiten

 

1. Appels plukken en bakken

Heb jij zin om even wat te gaan bakken? Heerlijk een appeltaart. In Nederland zijn er verschillende tuinen waar je de mogelijkheid krijgt om appels te plukken. Tot eind oktober kun je er vaak terecht. De prijs zit tussen de twee en drie euro per kilo.

 

2. Appeltaart maken

Van die geplukte appeltaart kun je een heerlijke appeltaart maken. Bakken maar! Zodra hij klaar is kun je hem heerlijk met je vriendinnen eraan smullen. Filmpje erbij en klaar!

 

3. Pompoenboerderij bezoeken

Heb jij ooit al eens een pompoenboerderij bezocht? Het is zeker de moeite waard. Het aftellen voor Halloween is inmiddels begonnen. Pompoenen mogen dan niet ontbreken. Maak een heerlijke soep of decoreer je kamer ermee. Ook al koop je niet een pompoen, de boerderij is een perfecte locatie voor een fotoshoot.

 

4. Drive-in cinema

Een bioscoop maar dan in een ander jasje. Bezoek een drive-in cinema! Deze zijn helemaal trending. Neem je auto mee, je groep vriendinnen en vooral ene hele boel snacks. Kijk een heerlijke jank-, horror of juist comedyfilm. De kosten zijn ongeveer 5 tot 10 euro per persoon. Movie time!

 

5. Quiz

Heb je je series wel uitgekeken en ben je toe aan een quiz? Organiseer een spelletjesavondje met je vriendinnen. Maak een Kahoot met vragen over elkaar en zie hoe goed jouw vriendinnen jou eigenlijk kennen. Zorg dat iedereen er een maakt en jij heb je avondje wel vol. Quiz time!

 

6. Cocktails maken

Dat de zomerse dagen voorbij zijn, betekent niet dat we geen cocktails meer kunnen maken. Er zijn genoeg heerlijke cock- of mocktails die je kunt maken in een herfstig tintje. Denk aan de Pumpkin Colada, de alcohol versie van Pumpkin Spice. Of je gaat voor een heerlijke Baileys Hot Chocolate. Altijd goed!

 

7. Touren

Pak de auto en ga een stukje touren! Stop onderweg bij een heerlijk koffietentje als Starbucks. Geniet van een pumpkin spice latte of een warme chocolademelk met extra veel slagroom!

 

8. Read-a-thon

Ooit al gehoord van een read-a-thon? Lees samen met je vriendinnen allemaal hetzelfde boek en kom bij elkaar en geef je mening. Je moet van lezen houden, maar anders is dit wel een keer een bezigheidje om te kunnen proberen.