Deze sterrenbeelden hebben de meeste tijd nodig om over hun ex heen te komen

Relaties door Maya Luz

Over een relatie heenkomen is moeilijk. Iedereen die weleens een break-up heeft meegemaakt kan dit wel bevestigen. Toch kunnen sommige mensen er beter mee omgaan dan anderen. Dit zijn de sterrenbeelden die de meeste tijd nodig hebben om over hun ex heen te komen.

Lees ook: Niet meer verliefd? Dit zijn mogelijke signalen

Ram

De twee andere vuurtekens kunnen zonder erbij stil te staan over hun ex heenkomen. Deze sterrenbeelden realiseren zich snel dat ze iemand verdienen die beter is dan hun ex en gaan verder met hun leven. Rammen daarentegen, hebben hier iets meer moeite mee. Een Ram is iemand die vaak in een knipperlicht relatie terechtkomt. Ze maken het uit en binnen een week hebben ze het weer bijgepraat. Ze worden snel boos maar ze worden ook net zo snel weer blij en dus kan het voor dit sterrenbeeld lang duren voordat ze daadwerkelijk een punt zetten achter een relatie. Als de ander de relatie uitmaakt, voelt dit voor een Ram als een echte shock. Dit heeft een negatief effect op het zelfvertrouwen van de Ram. Ze willen graag het laatste woord hebben en wanneer dit niet kan, blijft dit ze achtervolgen.

Kreeft

Als een vriendin van je een Kreeft is, dan moet je direct na een break-up haar telefoon afpakken! Kreeften krijgen nogal snel de neiging om hun ex te appen om het bij te praten. Ze kunnen hun vrienden dus goed gebruiken om ze hiervan te weerhouden. Kreeften doen er alles aan om hun ex terug te krijgen, ook al is dit niet goed voor ze. Een Kreeft kijkt terug op de relatie met een geromantiseerde blik, hierdoor kunnen ze het moeilijk achter zich laten.

Schorpioen

Een Schorpioen doet er eeuwig over om over een ex heen te komen, omdat ze hun wraak aan het plannen zijn. In plaats van de break-up verwerken, zijn ze bezig met zoeken naar manieren om hun ex terug te pakken voor de pijn die ze nu voelen. Dit loyale waterteken heeft er een hekel aan wanneer iemand hen in de rug steekt, dus ze vatten break-ups dan ook niet licht op. Als er iemand is die lang wrok kan vasthouden, dan is het de Schorpioen wel.

Vissen

Van alle sterrenbeelden heeft Vissen de meeste tijd nodig om over een ex heen te komen. Ze zullen erg lang verdrietig zijn. Veel gehuil is te verwachten wanneer een Vissen een break-up doormaakt. Ze huilen soms zelfs in het openbaar als dit nodig is. Na een paar weken worden ze eerder somber en gaan ze over van huilen naar zielig voor zich uit staren. Vissen gaan ook overdenken na een break-up. Bijvoorbeeld over of het einde van de relatie hun schuld was en of ze iets hadden kunnen doen om het te voorkomen.

Lees ook: Dit zijn de 12 soorten intimiteit waar ieder stel van kan profiteren