Actrice Stijn Fransen opnieuw moeder geworden na zware bevalling: "placenta kwam niet los"

Celebs door Jennifer

Leuk babynieuws vanuit de BN'erwereld: actrice Stijn Fransen is namelijk weer moeder geworden! Na de geboorte van zoontje Lieuwe is ze nu ook de trotse mama van dochtertje Nine. Ondanks dat ze nu op een roze bubbel zit, was het wel een erg pittige bevalling, zo vertelt ze op Instagram.

Stijn Fransen bevallen van dochtertje

Actrice Stijn Fransen is waarschijnlijk het meest bekend geworden dankzij haar rol als Sam Dekker in de populaire tv-serie Goede Tijden, Slechte Tijden. Inmiddels is ze alweer een hele tijd uit de serie, maar nog zeker niet uit de acteerwereld. Zo had ze vorig jaar een hoofdrol te pakken in de feelgoodfilm Hart Op De Juiste Plek. Grote kans dat het acteren op dit moment wél even op een lager pitje staat. Een jaar geleden was ze al minder beschikbaar, toen ze voor het eerst moeder werd van zoontje Lieuwe. En nu deelt ze op Instagram, dat ze weer moeder is geworden. Op zaterdagochtend 8 juli 2023 is ze namelijk de trotse moeder geworden van dochtertje Nine. Aww!

Zware bevalling

Op de bijbehorende foto zien we Stijn met zoontje Lieuwe en het pasgeboren dochtertje Nine. "Daar is ze dan onze kleine meid!" schrijft de actrice blij, waarna ze ook meteen wat minder fijn nieuws meldt: "Wij duiken weer heerlijk onze bubbel in, want het was een pittige bevalling. Dus we moeten even bijkomen." De bevalling van haar tweede kindje ging inderdaad niet soepel, zo vertelt ze later ook aan RTL Boulevard. "Wat een klein frummeltje dit. Zo fijn dat ze er eindelijk is. Veertig weken en een dag, bam!" zegt ze. Ze heeft dus de hele zwangerschap uitgezeten. "Ik ben nu al trots op haar. De bevalling was behoorlijk pittig. Placenta die niet los kwam, dat soort dingen." Maar gelukkig is Nine inmiddels dan toch op de wereld gekomen, waardoor Stijn nu een "gezinnetje van vier" vormt.

Lees ook: Stijn Fransen over moederschap: 'Heb nog nooit zoveel gehuild'