Door deze fases gaat een man heen als hij verliefd wordt

Relaties door Juliët

Altijd al eens benieuwd geweest naar wat er in een man zijn hoofd omgaat als hij verliefd wordt. Wij wel! Een man gaat allerlei  fases door en wij gaan ze allemaal even met je behandelen. Jij weet straks als geen ander of hij nou echt op je verliefd is of niet. Lees gauw verder!

Fases

Mannen zullen misschien niet snel toegeven dat ze verliefd zijn. Dat geeft helemaal niks, maar als je de volgende fases herkent dan weet je dat je goed zit. Hij is stapelgek op je.

 

1. Hij vindt je knap

De eerste fase waar een man doorheen gaat als hij verliefd wordt, is dat hij zich tot je aangetrokken voelt. Hij vindt je knap. Mannen zijn nu eenmaal heel visueel ingesteld. Hij vraagt je niet mee uit, omdat jullie zo goed konden discussiëren. Of het nu om je ogen gaat of de manier waarop je je kleed. Je hebt iets wat hij echt prachtig vindt.

 

2. Vind jij hem ook leuk? 

Dit is een vraag die bij iedere man door zijn hoofd spookt. Je zou denken dat het geen big deal is voor een man om je op date te vragen, maar niets is minder waar. Een man is ook gewoon een mens en heeft ook af en toe zijn verlegen momenten. Voordat hij op je afstapt wil hij wel zeker weten of hij wel kans bij je maakt. It's time to flirt!

 

3. It's time

Zodra jij hebt laten merken dat je hem wel ziet zitten, is het tijdens deze fase tijd voor de man om door te pakken. Hij haalt alles uit de kast om jou te laten zien hoe leuk hij je wel niet vindt. Jullie gaan op date! Het is tijd om elkaar beter te leren kennen.

 

4. Wat wil hij nou precies?

Er spookt van alles door zijn hoofd. Vindt die je nou echt leuk en ziet hij een toekomst met je zitten? En hij vraagt zich natuurlijk af wat jij nou van hem vindt. Hij heeft een soort bevestiging nodig. Wees niet verbaasd dat dit nu pas gebeurd. Mannen nemen vooral de tijd. Maar als hij het eenmaal weet, dan weet hij het ook echt.

 

5. Echte liefde

De laatste en ook gelijk beste fase. Het heeft misschien even geduurd, maar hij weet eindelijk waar die aan toe is. Weg met die twijfelmodus. Hij is verliefd op je en ziet een toekomst met je zitten. Dit laat hij merken ook. Hij is tot zijn oren verliefd op je en zal er alles aan doen om jou gelukkig te maken.