Dit zijn de leukste vaderdag cadeautjes voor jouw vader

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

Volgende week is het alweer vaderdag! Dat betekent dat het tijd is om onze vaders eens even goed in het zonnetje te zetten. Kan jij wel wat inspiratie gebruiken voor een goed cadeau? Dit zijn de leukste vaderdag cadeautjes voor jouw vader!

Lees ook: Dit zijn de leukste cadeautjes om te geven aan nieuwe opa’s en oma’s

Zijn favoriete drank/likeur

De meeste vaders hebben wel een favoriete drankje. Sommige vaders gaan liever voor wijn, anderen hebben een favoriete likeur. Door hem een flesje van zijn favoriete drank te geven, doe je hem zeker een groot plezier deze vaderdag! Is jouw vader zijn drankcollectie al vrij uitgebreid? Dan kun je hem ook een drank- of baraccessoire cadeau doen. Denk bijvoorbeeld aan een cocktailshaker, een mooie flesopener of een wijnrek.

Copain de Vin™ The Wine of Fame - wijnrek - wijnkunst - 6 flessen - zwart - €59,-

Een sporthorloge

Voor de sportieve vader is een sporthorloge een erg nuttig en uniek cadeau. Met behulp van bijvoorbeeld een Fitbit, kan je vader zijn hartslag, stappen en verbrande calorieën bijhouden. Voor vaders die dol zijn op sporten is dit ontzettend nuttig en motiverend. Voor hij het weet gaat hij niet meer sporten zonder.

Fitbit Inspire 3 - Activity tracker heren en dames - Zwart - €91,79

Een fijne badjas

Houdt jouw vader meer van relaxen dan van sporten? Daar hebben we ook genoeg cadeau ideetjes voor. Geef hem bijvoorbeeld een fijne, zachte badjas cadeau waarin hij heerlijk thuis kan relaxen. Maak het cadeautje af met een self care pakketje. Skincare is voor iedereen goed! Dus ook voor je vader. Is dat toch niet helemaal zijn ding? Geef hem dan bijvoorbeeld wat lekkere bad- of doucheproducten erbij om zijn eigen persoonlijke spadagje te houden thuis.

Relax Company - Unisex badjas fleece - donkerblauw - maat L/XL - €32,-

Schroevendraaierset

Vaders zouden vaders niet zijn als ze niet altijd worden ingezet voor klusjes in huis. Om hem een beetje op weg te helpen kun je hem een schroevendraaierset of ander gereedschap cadeau doen. Nu heeft hij in ieder geval altijd iets in huis voor als jij hem opbelt om iets op te hangen in huis.

STANLEY STHT0-62141 Schroevendraaierset - 34-delig - inclusief koffer - €19,99

Bierbrouwpakket

Welke vader zou er niet van dromen om zijn eigen bier te brouwen? Met een bierbrouwpakket kan je deze droom waarmaken. Er zijn allerlei opties voor verschillende soorten bier zoals IPA of Tripel. Wie weet ontdekt jouw vader wel een nieuwe hobby deze vaderdag.

Brew Monkey Basis IPA - Bierbrouwpakket - Zelf Bier Brouwen Bierpakket - Startpakket - €34,95

 

Lees ook: Deze sterrenbeelden zijn de beste moeder-dochter match