Dit zijn de leukste cadeautjes om te geven aan nieuwe opa’s en oma’s

Cadeaus & hebbedingetjes door Maya Luz

Voor het eerst moeder worden is ontzettend mooi maar ook spannend. Jij en jouw partner zullen een hoop nieuwe ervaringen meemaken samen. En jullie zijn waarschijnlijk niet de enige die een nieuwe ervaring rijker worden. Maar wat doe je nieuwe opa's en oma's eigenlijk cadeau? Dit zijn de leukste cadeautjes voor nieuwe opa's en oma's.

Lees ook: Deze vreemde dingen aten jullie tijdens de zwangerschap

Handboek voor opa's en oma's

Als jouw ouders of schoonouders voor het eerst opa en oma worden, dan valt er nog best veel te leren. Dit handboek voor opa's en oma's leert ze alles over hun nieuwe rol in jouw leven en in het leven van hun eerste kleinkind. Zo zijn ze goed voorbereid voor jouw kindje, maar ook voor de andere kleinkinderen die mogelijk zullen volgen.

Handboek voor opa's en oma's - €16,99

Ledikant lakentje

Jouw kindje zal ongetwijfeld veel tijd door gaan brengen met zijn of haar opa en oma. De kans is ook groot dat je kindje daar weleens zal overnachten. Jouw ouders of schoonouders kunnen dus wel wat beddengoed gebruiken waar jouw kleintje heerlijk in kan slapen. Met dit lakentje kan jouw baby heerlijk dromen.

Jollein Baby Laken Ledikant 120x150cm - Rosehip - €14,99

 

Nijntje boekje Opa en Oma Pluis

Zodra jouw kindje oud genoeg is, zal die om de zoveel tijd, tijd doorbrengen bij opa en oma thuis. En dan moet er natuurlijk wel iets te doen zijn waardoor opa en oma hun band kunnen versterken met hun kleinkind. Een leuke activiteit is bijvoorbeeld voorlezen! Geef ze bijvoorbeeld dit Nijntje boekje om hun collectie mee te starten.

Opa en Oma Pluis - €7,95

Blond Amsterdam Opa Mok

Is jouw vader of schoonvader dol op koffie of thee? Dan is deze mok een ideaal cadeau voor hem. Hiermee geef jij hem de mogelijkheid om altijd herinnerd te worden aan het feit dat hij nu echt een opa is! Is jouw vader niet per se een koffiedrinker of theeleut maar jouw moeder wel? Dan heeft Blond Amsterdam ook een hele gezellige mok voor oma!

Blond Amsterdam Specials Opa mok 50 cl - €11,95

Hand- of voetafdruk in gips

Jouw kindje is natuurlijk het mooiste cadeau dat jouw ouders of schoonouders hebben mogen ontvangen. Maar om dit moment nog mooier te maken, kun je ze verrassen met een gipsafdrukje van het voetje of handje van jouw kindje. Deze komt in een prachtig blikje waar de gipsafdruk in bewaard kan worden. Hierdoor hebben opa en oma altijd iets in hun huis dat ze herinnert aan jouw kindje, en het dient als een mooie vastlegging van de tijd waarin jouw kindje een baby was. Dit afdrukje zullen ze ongetwijfeld voor altijd bewaren.

BamBam Hand- of voetafdruk van gips - €14,95

Lees ook: Originele kraamcadeau-ideeën die de ouders verrassen