Originele kraamcadeau-ideeën die de ouders verrassen

Kinderen door Djamila

Het vieren van nieuw leven is natuurlijk één van de mooiste dingen die er zijn. En op het moment dat je vrienden of iemand in de familie kersverse ouder is geworden, dan zet je diegene natuurlijk maar al te graag extra in het zonnetje. En dat doe je het beste met een origineel cadeau. Weet je op dit moment niet zo goed waar je precies moet beginnen in een babywinkel? We helpen je alvast op weg met een paar erg handige tips. Dit scheelt jou dus weer enorm veel tijd en uitzoekwerk.

1. Kies voor een leuk setje kleren 

Kies er bijvoorbeeld voor om een leuk setje kleren cadeau te geven, want kleding kunnen de kersverse ouders eigenlijk nooit genoeg hebben. Je tovert vast en zeker meteen een grote glimlach op het gezicht zodra het cadeautje wordt uitgepakt. Voor zowel jongetjes, meisjes als voor uniseks is er altijd meer dan genoeg aanbod te vinden. Niet alleen op het gebied van kleur, maar ook op het gebied van de stijl. Misschien heb je op dit moment al een perfect pakje van een bepaald merk in gedachten dat je maar al te graag cadeau wilt gaan geven. 

2. Speelgoed van hout is altijd meer dan gewenst 

Pak je het graag net even wat anders aan? In dat geval kun je er ook voor kiezen om speelgoed cadeau te geven. Kies er dan wel voor om speelgoed van hout cadeau te geven. Dit is een erg leuk accessoire voor in de kamer, het heeft een robuust karakter en het kan daarnaast ook tegen een stootje. Ook maakt het minder hard geluid in vergelijking met speelgoed van plastic. Op deze manier denk je dus ook nog aan de kersverse ouders. 

3. Geef je een groter cadeau? Stem met de kersverse ouders af wat ze al wel en nog niet hebben 

Op het moment dat een dierbaar persoon in je leven moeder of vader is geworden, dan pak je natuurlijk het liefste maar al te graag wat groter uit. En wil je graag wat meer geld uit gaan geven aan het cadeau? Dan is het zeker geen verkeerd idee om dit even te bespreken met de kersverse ouder. Op deze manier kom je er misschien wel achter dat een rugzak kind, een voetenzak of een buggy op het verlanglijstje staat. Je weet dan ook zeker dat je een cadeautje gaat geven, dat volop gebruikt wordt.