Hoe leuk: je kunt nu beerpong spelen op het water met dit speciale beerpong luchtbed

Cadeaus & hebbedingetjes door Rochèll

Waar beerpong is, daar ben jij. Bij ieder feestje ben jij rondom de beerpongtafel te vinden, om je skills te laten zien én natuurlijk te winnen. Ga jij deze zomer met je vriendinnen op vakantie naar een plek mét zwembad of bezoeken jullie vaak het meertje om de hoek? Ook daar kun je je beerpong kunsten laten zien. Je kunt nu namelijk beerpong spelen op het water met dit speciale beerpong luchtbed. Leuk!

Tot je navel in het water, een drankje in je hand en zoveel mogelijk pingpongballetjes zien te scoren. Zie je jezelf al staan? Heerlijk, toch! Het populaire spel wordt bijna bij ieder feestje gespeeld. En dat snappen wij! Met dit speciale beerpong luchtbed speel jij je favo spel dus ook gewoon terwijl je in het zwembad staat.

Beerpong luchtbed

In het luchtbed zitten speciale gaten, die precies groot genoeg zijn voor de bekers. Ook aan de zijkanten van het luchtbed zijn gaten te vinden, speciaal voor jullie drankjes. Zo hoef je je drankje niet de hele tijd vast te houden en kun je je volledig focussen op dat pingpongballetje. In het midden van het luchtbed zit een speciaal vak waarin je drankjes kunt bewaren. Kun je ze zo weer bijvullen, zonder ook maar een stap uit het water te zetten. Moet je deze nou hebben? Je koopt 'm hier.