Zeg het met een kaart!

Cadeaus & hebbedingetjes door Anniek
Iedereen vindt het leuk om een kaartje te krijgen en tegenwoordig kun je de leukste kaarten vinden! KaartWereld.nl heeft duizenden kaarten voor talloze gelegenheden en wij hebben de leukste designs voor je op een rijtje gezet! 
 
Kaartjes heb je in alle vormen en maten, maar hoe gekker, hoe leuker natuurlijk! Hieronder vind je voor elke gelegenheid de leukste kaarten van KaartWereld.nl.
 
Groei & Bloei kaarten
Bestel je deze kaart, dan krijg je meer dan alleen een simpel kaartje in een saaie envelop. De Groei & Bloei kaarten komen namelijk inclusief groeipapier met zaadjes van wilde bloemen! Je kunt het groeipapier planten en je stekje verzorgen en voor je het weet heb je prachtige bloemen. Origineel! 
 
 
Snoepkaarten
Deze kaarten komen goed van pas als je lekkere trek hebt. Snoepkaarten komen inclusief heerlijk snoep van onder andere Haribo en Autodrop. Deze kaarten zijn dus ideaal voor kinderen, maar vallen ook bij volwassen erg in de smaak. Om op te vreten!
 
 
Kaarten in tijdschriftvorm
Waan je een superster met deze kaart in de vorm van een tijdschrift met jouw gezicht op de voorkant. Leuk voor bijvoorbeeld jarige vriendinnen. 
 
 
EllisKids kaarten
Deze kaarten zijn natuurlijk leuk voor de allerkleinsten. Laat ze kennismaken met de vrolijk gekleurde en blije dieren uit het KnikkeKnakkeVerenbos. De dieren luisteren naar namen als Uiltje Snifsnaf, Kris Krulsnarf, Pollie Platneus, BolleWol en BibbelBabbel. Hun avonturen worden afgebeeld in kleurrijke en levendige illustraties die met de hand zijn getekend. Verras je kleine neefje of nichtje dus met deze schattige kaarten!
 
 
FDBCK kaarten
FDBCK maakt kaarten waar je een vrolijk gevoel van krijgt. Het fijne van deze kaarten is dat de opbrengst wordt gedeeld met het World Food Programme (WFP) van de Verenigde Naties. Deze non-profitorganisatie verstrekt voedsel aan vluchtelingen en helpt kinderen in bijvoorbeeld Malawi om voedzame schoolmaaltijden te eten. Daar word je toch vrolijk van? 
 
 

 
Persoonlijke kaarten
Deze kaarten kun je naar hartenlust bewerken, want je maakt ze zelf! Plak foto's, schrijf teksten en kies zelf de kleur en stijl van de kaart. Origineel, persoonlijk en ook leuk om te krijgen. 
 
Cadeau
Maak het krijgen van een kaart nog leuker door ook een cadeau mee te sturen. Je kunt hier het aanbod van cadeaus bekijken.
 
Welke kaart ga jij opsturen?