Deze vreemde dingen aten jullie tijdens de zwangerschap

Zwanger door Redactie Ze.nl

Het is een bekend verhaal: vrouwen die zwanger zijn, kunnen opeens een vreemde eetlust ontwikkelen. Het geijkte voorbeeld is natuurlijk de pot augurken, maar er zijn nog een heleboel andere vreemde keuzes die bovenaan jullie snacklist stond tijdens de zwangerschap. DIt waren de vreemdste dingen die jullie aten tijdens de zwangerschap!

Eten tijdens zwangerschap

Mariëlle (39): "Ik hou normaal helemaal niet zo van pakjes en zakjes, maar tijdens mijn zwangerschap was ik letterlijk verslaafd aan Cup-a-Soup Chinese tomaat. Zeker drie zakjes gingen er per dag doorheen. Daarentegen moest ik echt niets van vlees hebben, terwijl ik een lekkere steak normaliter best wel kan waarderen."

Rianne (35): "Beschuit met roomboter en hagelslag. Altijd lekker natuurlijk, maar nu kon ik bijna nergens anders aan denken! Ik begon er mijn dag mee en at het ook als toetje na het eten."

Josien (33): "Gebakken eieren! Ik kreeg er geen genoeg van en at er wel vier per dag."

Maribel (36): "Normaal ben ik helemaal niet zo'n snackfanaat maar nu kon ik aan niets anders denken dan friet met mayo. En terwijl ik normaal dol ben op een wijntje, kon ik nu de lucht van alcohol niet verdragen. Als mijn man een biertje dronk, werd ik misselijk van de lucht."

Jasmijn (38): "Ik kocht vaak snoepworteltjes die ik dan in allerlei sauzen ging dippen. Heerlijk!"

Sanne (27): "Kilo's chocolade zijn er bij mij doorheen gegaan. Pure, melk, hazelnoot, caramelzeezout: alles ging er wel in. Van de geur van vis moest ik een keer overgeven, dat kon ik niet verdragen."