De meest originele manieren om je partner te vertellen dat je zwanger bent

Zwanger door Chloe

Ben jij in verwachting en op zoek naar een manier om het je partner te vertellen? Dit is natuurlijk een heel bijzonder moment. We snappen daarom dat je dit op een unieke manier wilt vertellen. Waarschijnlijk zal dit een moment zijn dat jullie nooit meer zullen vergeten. Heb jij nog wat inspiratie nodig? Dit zijn de meest originele manieren om je partner te vertellen dat je zwanger bent.

Gebruik muziek

Wil jij op een subtiele manier vertellen dat je zwanger bent? Dan is dit een hele goede. Maak een afspeellijst aan en voeg hier allemaal liedjes aan toe met het woord 'baby' in de titel. Zet deze afspeellijst vervolgens aan als jullie thuis zijn. Na een paar nummers zal er misschien wel iets gaan opvallen bij je partner en kan je het nieuws delen.

Fotolijst

Heb jij je eerste echo al gehad? Doe de foto hiervan dan in een fotolijstje. Hang deze op in huis en wacht tot het je partner opvalt. Heb je nog geen echo gehad? Ook dan kan je een leuke foto in een lijst doen met bijvoorbeeld een leuke tekst erbij als 'je wordt papa'/mama'. Wedden dat je partner verrast is?

Samen proosten

Wanneer je zwanger bent is dit natuurlijk genoeg reden om het glas te heffen. Niet met een alcoholische drank natuurlijk, maar je kan wel proosten. Koop een fles alcoholvrije champagne (of ander lekker 0.0 drankje) en verras daar je partner ermee. Nou zegt het feit dat het alcoholvrij is waarschijnlijk al genoeg, maar je kan er natuurlijk ook nog een leuke boodschap op schrijven.

Fotoshoot

Mocht je jouw partner zo ver krijgen om een fotoshoot te doen, dan is dit het perfecte moment om het nieuws te brengen. Laat wat leuke foto's van jullie als stel maken en maak bijvoorbeeld met een krijtbordje bekend dat je in verwachting bent. Niet alleen een hele originele manier, maar dit prachtige moment staat zo ook nog eens vastgelegd op beeld.

Oude sokkenla

Ook jouw partner heeft vast wel een paar 'eigen' plekjes in huis. Denk bijvoorbeeld aan de sokkenlade of kledingkast. Haal deze leeg en plak er een briefje in met een boodschap die hint naar jouw zwangerschap. Denk aan 'tijd om ruimte te maken voor ons nieuwste gezinslid'. Leg er bijvoorbeeld ook nog wat leuke babysokjes bij. Wedden dat je partner dit niet ziet aankomen?