4 tips waarmee je lippen voller lijken

Gezicht door Chloe

Wil jij vollere lippen zonder daar een cosmetische ingreep voor te hoeven doen? Dat begrijpen wij helemaal. Gelukkig zijn er ook andere dingen die je kunt doen om je lippen voller te laten lijken. Wat je hiervoor moet doen vertellen wij je hier.

Scrubben

Wist je dat je je lippen heel gemakkelijk voller kan maken door te scrubben? Deze natuurlijke manier werkt heel effectief. Omdat je zo dode huidcellen verwijdert worden ze ook een stuk zachter. Ook wordt de bloedcirculatie gestimuleerd wat zorgt dat je lipper voller worden. Snel naar de winkel dus voor een fijne lipscrub.

Lippotlood

Dit is misschien wel makkelijkste en snelste manier om resultaat te zien. Met behulp van lippotlood laat je je lippen in een handomdraai groter lijken. Zorg ervoor dat je kiest voor een kleur die iets donkerder is dan je lippenstift. Hierdoor lijken je lippen namelijk nog voller.

Concealer

Ja dit had je misschien niet verwacht, maar ook concealer of highlighter is perfect om je lippen voller te laten lijken. Door dit in het midden van je lippen aan te brengen weerkatst het licht en lijken je lipper voller.

Lippenbalsem

Tegenwoordig heb je ook speciale lippenbalsems die ervoor zorgen dat je lippen voller worden. Hier zit een ingrediënt in dat ervoor zorgt dat je lippen gaan tintelen. Je kan dit ook zelf maken. Meng een beetje labello met pepermunt of kaneel en je krijgt hetzelfde effect. Hierdoor zetten je lippen iets op en worden ze dus automatisch voller.