Dit zijn de beste korte sportbroekjes voor de zomer

Sport & gezondheid door Maya Luz

De temperaturen lopen langzamerhand weer op, dat betekent dat de zomer er weer aan komt! We kunnen dus weer onze zomerkleding gaan dragen. Ook voor bij het sporten is het fijn om een zomer bestendige garderobe te hebben. Dt zijn de fijnste korte sportbroekjes om in te trainen deze zomer!

Ook interessant: Dit is wat 30 minuten fietsen met je lichaam doet

Stradivarius Soepelvallende sportieve short

Heb jij een erg vrouwelijke en vrolijke kledingstijl? Dan kun je dit natuurlijk ook doorvoeren in je sportkleding! In dit soepelvallende korte sportbroekje kun jij deze zomer al jouw favoriete sportactiviteiten doen en zie je er ook nog eens fashionable uit! Naast roze is dit broekje er ook in het wit, zwart en turquoise.

Stradivarius Soepelvallende sportieve short - €15,99

Stronger High waist fietsbroek met print

Hou jij van opvallen? Met dit fijne fietsbroekje kan jij heerlijk trainen deze zomer. Door de lengte van het broekje raak je niet oververhit maar heb je ook geen last van langs elkaar schurende benen. Verder is dit fietsbroekje high waisted waardoor deze erg comfortabel is voor tijdens het sporten. Daarnaast is dit sportbroekje ook squatproof!

STRONGER Biker high waist fietsbroek met print - €59,-

Ganni Sport  Light Tech Trainingshorts

Kun je niet kiezen tussen een los broekje en een legging? Met deze trainingsshorts van Ganni Sport hoef je geen keuze te maken! Daarnaast val je met dit broekje ongetwijfeld op in de sportschool. De sportschool is geen modeshow? Echt niet!

Ganni Sport Light Tech trainingsshort met logo - €145,-

Deblon Sports Classic high waist fietsbroek

Hou jij het toch liever een beetje simpel als het op sportkleding aankomt? Dan is dit fietsbroekje van Deblon Sports iets voor jou. Dit broekje voorkomt oververhitting tijdens je zomertrainingen en is erg comfortabel. Dit broekje past bij iedere sportoutfit en kan gedragen worden voor veel verschillende soorten acitiviteiten. Van krachttraining tot wandelen en van fietsen tot hardlopen.

Deblon Sports Classic high waist fietsbroek - €79,95

Stradivarius Hotpants met gaatjesmotief

Tot slot hebben we nog een optie voor de meiden die dol zijn op kortere sportbroekjes. Deze hotpants heeft alle voordelen van de hierboven genoemde fietsbroekjes, maar is een stukje korter. Dit maakt het een perfecte optie voor de heetste zomerse dagen. Door de gaatjes aan de zijkanten van het broekje, kan zweet makkelijk naar buiten en raken je bovenbenen ook niet oververhit! En daarnaast is het natuurlijk een schattig detail.

Stradivarius hotpants met gaatjesmotief en verwassen effect - €17,99

Lees ook: Is seks ook een work-out?