LLDL-kijkers in shock door heftige tongzoen: "Mijn eten kwam bijna naar boven"

Media door Jennifer

Lang Leve de Liefde lijkt een fijn feelgood tv-programma voor alle leeftijden en meestal is het ook wel veilig voor iedereen. De humor is wel regelmatig spicy, maar de beelden vallen meestal mee. Al waren LLDL-kijkers gisteren toch in shock door Henk (47) en Jacomijn (40), die elkaar wel een érg heftige tongzoen gaven. Aan passie geen gebrek!

Henk en Jacomijn in Lang Leve de Liefde

Op maandagavond maken we als eerste kennis met Henk en Jacomijn, die allebei al een hele tijd single zijn. In het huis blijken ze vervolgens al snel een goede match. Voor Jacomijn is het ook belangrijk, dat een nieuwe partner goed kan omgaan met haar kinderen. Nou, één voordeel bij Henk: hij is zelf ook vader van twee! Daarnaast is hij goed in koken, wat bij Jacomijn nog meer pluspunten oplevert. What a man!

Dat vindt ook haar vriendin Suzanne, zodra ze haar tijdens een video call vertelt over Henks favoriete artiest. "Hij is he-le-maal gek van André Hazes. Nou, dat past in ons straatje," zegt ze tegen haar vriendin. Daarop reageert Suzanne met: "Wat wil je nou nog meer?" Overigens bellen ze vriendin Suzanne, terwijl ze gezellig samen op de bank zitten. De manier hoe ze hier lekker knus tegen elkaar aankruipen, verraadt al wel dat er meer in zit tussen Henk en Jacomijn. Het is Henk, die zijn match als eerste een flinke zoen geeft. De geluiden zijn erbij inbegrepen. "Je kan in ieder geval goed zoenen," zegt Henk daarna.

Heftige tongzoen

Voor Henk en Jacomijn voelde de tongzoen goed. Later dansen ze zelfs nog lekker dicht tegen elkaar aan op het nummer wat is dan liefde van André Hazes. Echter waren de kijkers van Lang Leve de Liefde toch minder onder de indruk. De LLDL-kijkers waren aardig in shock van de, wat hen betreft, heftige tongzoen. Het wordt zelfs een 'horrorkus' genoemd.

Knuffelaar Henk

De volgende dag hebben ze tijdens het biljarten nog een wat diepgaander gesprek. Hier vertelt Jacomijn onder meer dat ze zelf eigenlijk niet zo van het zoenen is. Op de vraag hoe ze naar intimiteit kijken in een relatie reageert Jacomijn ook: "Ik ben daar wel minder van, denk ik, dan dat jij dat bent." Ze heeft gewoon af en toe even wat meer ruimte nodig. Natuurlijk, een knuffel of zoen mag, maar niet de hele tijd. Henk is wel blij, dat ze hem dit vertelt. Zoals we zien is hij dus wel een knuffelaar, maar hij kan het respecteren als iemand niet wil. "Als je dat niet leuk vindt, dan moet je dat aangeven," legt hij uit. "Dan weet ik ook wel: oké, Henk, even gas terug." Dat klinkt in ieder geval goed.

Lees ook: 'De daad' gebeurt in 'Lang Leve De Liefde': waarom zien we dit nooit?